23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022

Maşina Google se plimbă pe străzile din România pentru actualizarea informaţiilor: „Sunt colectate toate datele şi apoi procesate cu ajutorul inteligenţei artificiale”

S-au împlinit 15 ani de când o lume întreagă se orientează cu ajutorul hărţilor panoramice de pe Google Street View. Maşinile care captează imaginile se plimbă prin România zilele acestea şi actualizează cea mai populară aplicaţie de navigaţie. Două treimi dintre români se ghidează cu ajutorul Google Maps, în fiecare zi.

În cei 15 ani, de când colindă străzile lumii, maşinile Google au parcurs kilometri suficienţi cât să înconjoare Pământul de 400 de ori. 50 de mii de kilometri au acoperit doar pe străzile din România.

Doi din trei români folosesc Google Maps măcar o dată pe săptămână

Ela Moraru – manager Google România: Avem un set de camere care fotografiază în acelaşi timp 360 de grade imaginile din locul în care se află maşina. Sunt colectate toate datele şi apoi procesate cu ajutorul inteligenţei artificiale. 

Doi din trei români folosesc Google Maps măcar o dată pe săptămână. Cu ajutorul imaginilor panoramice de pe Street View, se pot orienta mai uşor în spaţiu, îşi pot da întâlnire în faţa unei anumite clădiri sau pot vizita virtual muzeele lumii. De aceea, actualizarea constantă a imaginilor este esenţială.

Continuarea pe Observator 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...

Angajări la Casa de Cultură Pașcani

Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani organizeaza...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow