More

  Mașină distrusă de zapada căzută de pe bloc FOTO

  Array

  masina distrusa2

  Masina unui pascanean a fost aproape distrusa de zapada si gheata cazuta de pe acoperisul unui bloc. Doar norocul a facut ca nici o persoana sa nu fie in preajma in acele clipe.

  masina distrusa1

  Un barbat din Pascani, care locuieste la blocul social din zona Deal a avut parte de ghinion aseara. La cateva minute dupa ce si-a parcat masina in fata scarii, zeci de kilograme de zapada si gheata au cazut pe autoturism. In urma impactului, s-a spart parbrizul si un geam lateral, s-a rupt o oglinda si s-a indoit caroseria.

  masina distrusa

  Conducatorul auto isi cumparase masina cu numai o luna in urma, iar acum este avariata serios. Din nefericire, proprietarul nu are asigurare CASCO, ci doar obligatorie, astfel ca pagubele nu pot fi acoperite.

  masina distrusa3

  Si astazi, din cauza temperaturilor ridicate, de pe acoperisul blocului au cazut bucati mari de zapada.

  Blocul social apartine Primariei Pascani. Viceprimarul institutiei, Vasile Acsinte a precizat ca va lua masuri pentru ca astfel de evenimente sa nu mai aiba loc.

  Mentionam ca potrivit celor spuse de locatarii blocului in anii trecuti pompierii au fost cei care au dat zapada de pe acoperis.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI