11.6 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Mașină atacată cu toporul în intersecție la Moțca. La mijloc ar fi o răzbunare – VIDEO

Clipe de teroare pentru un localnic din satul Boureni, in cursul zilei de 17 februarie a.c., in jurul orei 16:30. Barbatul in varsta de 40 de ani, se afla la volanul masinii sale in intersectia de la Motca a drumului national cu cel european, cand a fost atacat. Momentul a fost surprins de o camera a sistemului de supraveghere video din zona.

Pe imagini se vede cum mai multi barbati coboara dintr-o masina si incep sa loveasca vehiculul din fata cu pumnii si picioarele si chiar cu obiecte, din ce spune soferul atacat, cu un topor.

Barbatul s-a speriat, a accelerat si a  plecat de la fata locului. La fel si agresorii care s-au urcat intr-o masina de culoare rosie.

Victima a declarat pentru BIT TV ca nu stie de ce a fost atacat, deoarece nu ar fi avut nici un conflict cu persoanele respective, care sunt din Bosteni si Sodomeni si pe care le cunoaste.

Mai mult, barbatul a precizat ca in urma cu cateva zile, aceleasi persoane i-ar fi agresat si concubina in fata Spitalului Municipal de Urgenta Pascani si ca a depus o plangere in acest sens.

Conducatorul auto pagubit banuie ca la mijloc ar fi o neintelegere. Presupusii agresori ar fi avut, de curand, o altercatie cu alti barbati in parcarea de la Kaufland si il suspecteaza ca el i-ar fi transportat cu masina.

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi confirma faptul ca au fost depuse plangeri, iar cercetarile continua pentru stabilirea tuturor detaliilor si tragerea la raspundere a celor care incalca legea si induc teroare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

Școală cu prezență fizică între 3-14 ianuarie, pentru gimnaziu și liceu și între 10-14 ianuarie pentru elevii din clasele primare – propunerile ministrului Cîmpeanu...

Școală cu prezență fizică între 3-14 ianuarie – pentru gimnaziu și liceu – și între 10-14 ianuarie...

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Ministrul Educației a anunțat când vor fi recuperate cele două săptămâni de stat acasă Vacanța...

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a anunțat că elevii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI