More

  Mascota Pascaniului “la telefon cu preşedintele României”, despre camera cu şobolani

  Array

  botezatu

  Va mai aduceţi aminte de păşcăneanul care făcea că toate animalele la “Romanii au talent”? Ei bine acum el se preocupa sa traiasca in conditii mai bine. Viorel Botezatu susţine că a vorbit cu preşedintele României la telefon despre mizèria în care trăieşte împreună cu familia sa. Povestea halucinanta a fost relatată chiar de el astăzi la audienţe, pentru a l determina pe primar să îi repartizeze o locuinţă socială.

  Botezatu spune că locuieşte împreună cu doi copii mici într-o cameră de la un fost cămin de nefamilişti, plină cu şobolani şi gândaci.

  Pentru a fi mai convingător şi-a adus şi soţia cu copiii la audienţe. El a cerut să primească în regim de urgenţă o locuinţă curate la blocul social. Dacă nu îl va suna din nou pe preşedintele României!

  Povestea lui Viorel Botezatu a stârnit zâmbete din partea celor prezenţi în sala de audienţe. Unii dintre cetăţenii veniţi cu probleme mai serioase l-au sfătuit să îşi facă curatenie în camera care locuieşte şi să muncească pentru a-şi putea întreţine copii. Nici primarul nu s-a arătat impresionat de ameninţarea că va fi reclamat preşedintelui României. Edilul municipiului a spus că urmează să fie făcută o anchetă socială şi că, deocamdată, nu este liberă nici o locuinţă socială.

  Menţionăm că pe lista de aşteptate mai sunt zeci de familii în aşteptare care chiar au nevoie de ajutorul Primăriei, unele dintre ele cu probleme mult mai mari, fără alte locuinţe şi venituri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet