More

    Mascota Pascaniului „la telefon cu preşedintele României”, despre camera cu şobolani

    Array

    botezatu

    Va mai aduceţi aminte de păşcăneanul care făcea că toate animalele la “Romanii au talent”? Ei bine acum el se preocupa sa traiasca in conditii mai bine. Viorel Botezatu susţine că a vorbit cu preşedintele României la telefon despre mizèria în care trăieşte împreună cu familia sa. Povestea halucinanta a fost relatată chiar de el astăzi la audienţe, pentru a l determina pe primar să îi repartizeze o locuinţă socială.

    Botezatu spune că locuieşte împreună cu doi copii mici într-o cameră de la un fost cămin de nefamilişti, plină cu şobolani şi gândaci.

    Pentru a fi mai convingător şi-a adus şi soţia cu copiii la audienţe. El a cerut să primească în regim de urgenţă o locuinţă curate la blocul social. Dacă nu îl va suna din nou pe preşedintele României!

    Povestea lui Viorel Botezatu a stârnit zâmbete din partea celor prezenţi în sala de audienţe. Unii dintre cetăţenii veniţi cu probleme mai serioase l-au sfătuit să îşi facă curatenie în camera care locuieşte şi să muncească pentru a-şi putea întreţine copii. Nici primarul nu s-a arătat impresionat de ameninţarea că va fi reclamat preşedintelui României. Edilul municipiului a spus că urmează să fie făcută o anchetă socială şi că, deocamdată, nu este liberă nici o locuinţă socială.

    Menţionăm că pe lista de aşteptate mai sunt zeci de familii în aşteptare care chiar au nevoie de ajutorul Primăriei, unele dintre ele cu probleme mult mai mari, fără alte locuinţe şi venituri.

    Ce părere ai?

    Related Articles

    Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

    Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

    Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

    Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

    Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

    Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

    INFOBIT - STIRILE ZILEI

    PULSUL ZILEI