16.7 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Mascota Pascaniului „la telefon cu preşedintele României”, despre camera cu şobolani

botezatu

Va mai aduceţi aminte de păşcăneanul care făcea că toate animalele la “Romanii au talent”? Ei bine acum el se preocupa sa traiasca in conditii mai bine. Viorel Botezatu susţine că a vorbit cu preşedintele României la telefon despre mizèria în care trăieşte împreună cu familia sa. Povestea halucinanta a fost relatată chiar de el astăzi la audienţe, pentru a l determina pe primar să îi repartizeze o locuinţă socială.

Botezatu spune că locuieşte împreună cu doi copii mici într-o cameră de la un fost cămin de nefamilişti, plină cu şobolani şi gândaci.

Pentru a fi mai convingător şi-a adus şi soţia cu copiii la audienţe. El a cerut să primească în regim de urgenţă o locuinţă curate la blocul social. Dacă nu îl va suna din nou pe preşedintele României!

Povestea lui Viorel Botezatu a stârnit zâmbete din partea celor prezenţi în sala de audienţe. Unii dintre cetăţenii veniţi cu probleme mai serioase l-au sfătuit să îşi facă curatenie în camera care locuieşte şi să muncească pentru a-şi putea întreţine copii. Nici primarul nu s-a arătat impresionat de ameninţarea că va fi reclamat preşedintelui României. Edilul municipiului a spus că urmează să fie făcută o anchetă socială şi că, deocamdată, nu este liberă nici o locuinţă socială.

Menţionăm că pe lista de aşteptate mai sunt zeci de familii în aşteptare care chiar au nevoie de ajutorul Primăriei, unele dintre ele cu probleme mult mai mari, fără alte locuinţe şi venituri.

Alte articole