More

  Marzasca cea plina de gropi, dupa ploaie. Localnicii spun ca arata ca acum 100 de ani

  Array

  Asfalt pe o strada, in loc de Zilele Pascaniului. Acesta a fost propunerea unui consilier local, in sedinta de saptamana trecuta. Este vorba despre strada Marzasca, care dupa fiecare ploaie torentiala arata ca dupa bombardament.

  MARZASCA
  Consilierul Marius Pintilie a cerut administratiei locale ca in acest an sa nu mai fie organizata sarbatoarea orasului, iar banii alocati, cateva miliarde de lei vechi, sa fie folositi pentru asfaltarea acestei strazi. Propunerea a fost facuta in contextul in care cu cateva zile inainte de eveniment ar urma sa aiba loc o serie de concerte organizate de Radio ZU.
  In replica, edilul pascanean a precizat ca lucrarile de asfaltare a strazii Marzasca vor fi cuprise pe lista de investitii pentru anul 2015. Deocamdata nu se stie de unde vor fi luati banii: de la Guvern sau de la bugetul local.
  Strada Marzasca, in acte trecuta Nicolae Iorga, nu a fost nicioadata pe agenda de prioritati a administratiei locale. Din cand in cand mai sunt aruncate cateva masini cu balastru, spalat si transportat mai apoi, spre zona Vale, de ploile torentiale. Asa se face ca acum, dupa un weekend ploios, siroaiele de apa au brazdat in strada gropi de peste jumatate de metru. Din acest motiv, masinile nu mai pot circula pe acolo, iar oamenii se deplaseaza cu greu. Asa se intampla de ani buni, in timp ce fiecate primar de pana acum a promis si nu a facut nimic pentru repararea strazii.
  Culmea este ca strada figureaza in acte ca fiind asfaltata, motiv pentru care locuitorii de acolo platesc taxe si impozite la fel cu cele din zonele rezidentiale. Oamenii sunt nemultumiti de acesta situatie, dar nu mai au sperante ca problema poate fi rezolvata. Ei spun ca drumul arata aproape la fel ca pe timpul boierilor care l-au avut in proprietate.
  Mentionam ca acelasi consilier local a precizat ca intentioneaza sa infiinteze o asociatie prin intermediul careia sa fie sponsorizate de cetateni lucrarile de asfaltare a acestei strazi.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet