More

  Marzasca cea plina de gropi, dupa ploaie. Localnicii spun ca arata ca acum 100 de ani

  Array

  Asfalt pe o strada, in loc de Zilele Pascaniului. Acesta a fost propunerea unui consilier local, in sedinta de saptamana trecuta. Este vorba despre strada Marzasca, care dupa fiecare ploaie torentiala arata ca dupa bombardament.

  MARZASCA
  Consilierul Marius Pintilie a cerut administratiei locale ca in acest an sa nu mai fie organizata sarbatoarea orasului, iar banii alocati, cateva miliarde de lei vechi, sa fie folositi pentru asfaltarea acestei strazi. Propunerea a fost facuta in contextul in care cu cateva zile inainte de eveniment ar urma sa aiba loc o serie de concerte organizate de Radio ZU.
  In replica, edilul pascanean a precizat ca lucrarile de asfaltare a strazii Marzasca vor fi cuprise pe lista de investitii pentru anul 2015. Deocamdata nu se stie de unde vor fi luati banii: de la Guvern sau de la bugetul local.
  Strada Marzasca, in acte trecuta Nicolae Iorga, nu a fost nicioadata pe agenda de prioritati a administratiei locale. Din cand in cand mai sunt aruncate cateva masini cu balastru, spalat si transportat mai apoi, spre zona Vale, de ploile torentiale. Asa se face ca acum, dupa un weekend ploios, siroaiele de apa au brazdat in strada gropi de peste jumatate de metru. Din acest motiv, masinile nu mai pot circula pe acolo, iar oamenii se deplaseaza cu greu. Asa se intampla de ani buni, in timp ce fiecate primar de pana acum a promis si nu a facut nimic pentru repararea strazii.
  Culmea este ca strada figureaza in acte ca fiind asfaltata, motiv pentru care locuitorii de acolo platesc taxe si impozite la fel cu cele din zonele rezidentiale. Oamenii sunt nemultumiti de acesta situatie, dar nu mai au sperante ca problema poate fi rezolvata. Ei spun ca drumul arata aproape la fel ca pe timpul boierilor care l-au avut in proprietate.
  Mentionam ca acelasi consilier local a precizat ca intentioneaza sa infiinteze o asociatie prin intermediul careia sa fie sponsorizate de cetateni lucrarile de asfaltare a acestei strazi.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI