13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Mărțișoare în dar, de la ”Lumină și dar”

Asociația ”Lumină și dar” a venit cu ideea de a mulțumi pășcănenilor pentru sprijinul acordat în activitățile de voluntariat prin organizarea unei frumoase acțiuni cu ocazia zilei de 8 martie, în Pașcani.
Astfel ieri, voluntarii de la Asociația ”Lumină și dar” au mers împreună cu cei mici, copiii care sunt beneficiari ai programului de afterschool să-i învețe ce înseamnă să dăruiască.

Copiii de aici sunt ajutați de voluntari să își facă temele, însă de această dată au ajutat ei pe cei mari să dăruiască mărțișoare hand-made, doamnelor și domnișoarelor.
Mărțișoarele au fost realizate din hârtie prin tehnica ”quilling” și au fost oferite atât în centrul orașului, cât și la Biserica Sf. Gheorghe din Fântânele, unde cei de la asociație au vrut să-i facă o surpriză părintelui Cristea Dumitru, care este dealtfel cel care a inițiat și susține acest frumos program al asociației.

Menționăm că Asociația ”Lumină și dar” a devenit din ce în ce mai vizibilă, implicându-se prin activitățile sale de ajutorare a copiilor în special și a persoanelor aflate în diferite situații dificile, colaborând în proiectele sale cu alte două asociații de voluntariat din Pașcani, ȘANSA 2010 și A.T.O.R. Pașcani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow