20.8 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Marti va fi stabilita o noua conducere la PDL Pascani . Dosarele candidatilor pentru alegerile parlamentare vor fi verificate de Comisia de Etica

Organizatia PDL Pascani va avea o noua conducere, interimara, in maxim o saptamana de zile. Dupa cateva ore de dezbateri, aseara s-a stabilit ca cel tarziu pana martea viitoare sa fie nominalizata echipa care va prelua conducerea organizatiei pana dupa alegerile parlamentare.

La discutii a participat si Gabriel Surdu, presedintele PDL Iasi alaturi de fosta inspectoare generala, Liliana Romaniuc, cel mai probabil candidatul democrat-liberalilor pentru Camera Deputatilor, in zona Pascani.
Presedintele Surdu a luat pulsul organizatiei locale, mai dezbinata ca niciodata dupa alegerile locale. Din discutii s-au desprins mai multe propuneri pentru preluarea functiei de presedinte: Vasile Sandu fostul sef al Ocolului Silvic Pascani, omul de afaceri Iulian Dominte sau Emilian Craciun, directorul tehnic de la SC Prest SERV APA SA Pascani.

De asemenea s-a vorbit despre varianta ca noul preseditne sa fie secondat de 2 sau 3 vicepresedinti, pana la organizarea de noi alegeri interne.
In acelasi context s-a vorbit si despre eventualii candidati la alegerile parlamentare, pentru zona Pascani. Este vorba despre Liliana Romaniuc pentru Camera Deputatilor post la care aspira si cativa pascaneni. Cei interesati pot sa isi depuna dosarele cel tarziu pana saptamana viitoare, ele urmand sa fie analizate in cadrul Comisiei de Etica condusa de Monica Macovei.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow