More

  Marti, sedinta pentru alegerea noului viceprimar. 13 puncte pe ordinea de zi

  Array

  Consilierii păşcăneni vor relua votul pentru alegerea viceprimarului. Şedinţa este programată marţi, 26 iulie de la ora 12 iar pe ordinea de zi sunt 13 proiecte de hotărâre.
  Înainte de vot se va lua la cunoştinţă demisia Gabrielei Nedelcu din acesta funcţie, anunţată în cursul zilei de ieri.
  În cadrul aceleiaşi şedinţe vor fi dezbătute executia bugetară petru prima jumătate a anului precum şi o serie de rectificări de buget şi liste de investiţii.
  Pe ordinea de zi se mai afla câteva proiecte privind serviciile de apă şi canalizare din Paşcani. Administratia locală va da în exploatare operatorului Apa Vital, hidrofoarele pentru ridicarea presiunii la apă rece, aflate acum la RAGCL. Mai mult hotărârea privind convenţiile individuale, aprobată la sfârşitul lunii mai, ar urma să fie anulată deoarece nu a primit viză de legalitate în urma amendamentelor aduse de opoziţie.
  Gabriela Nedelcu a demisionat din funcţia de viceprimar după ce Prefectura Iaşi a cerut anularea hotărârii de alegere în funcţie pe motiv că nu ar fi întrunit suficiente voturi. Contestaţia a fost înaintată de consilierii PNL deşi nu au avut nici o propunere pentru această funcţie şi au ieşit din sala de şedinţe.
  În şedinţa de marţi PSD îşi va menţine aceeaşi propunere iar Gabriela Nedelcu va obţine din nou funcţia de viceprimar, de această dată cu majoritate de voturi, după ce Guvernul a clarificat că cei nominalizaţi au voie să participe la vot.

  Proiect de HOTARARE privind constatarea incetarii,inainte de expirarea duratei normale a mandatului,a calitatii de viceprimar al municipiului Pascani a doamnei Nedelcu Gabriela,ca urmare a demisiei – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind alegerea viceprimarului municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cantinei de Ajutor Social Pascani pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri si cheltuieli si a Programului obiectivelor de investitii, cu finantare de la bugetul local si alte surse de finantare al municipiului Pascani pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de executie a bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pascani pentru trimestrul al II-lea al anului 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind modificarea Hotararii Consiliului Local al municipiului Pascani nr. 47/2016 privind aprobarea organigramei si a statului de functii ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Anexei nr. 3 la Hotararea Consiliului Local al municipiului Pascani nr. 94 din 31.05.2013 privind inchirierea prin licitatie publica cu strigare a terenului in suprafata de 200 mp, proprietate publica a municipiului Pascani, situate in incinta Strandului Municipal Pascani, strada Stadionului, in vederea amenajarii unei terase – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Anexei nr. 2 la Hotararea Consiliului Local al municipiului Pascani nr. 35 din 26. 04.2010 pentru aprobarea Regulamentului privind inchirierea spatiilor, cu alta destinatie decat locuinte, proprietate publica sau privata a municipiul Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind transmiterea in administrare catre Regia Autonoma de Gospodarie Comunala si Locativa Pascani a unor bunuri,proprietate publica a unitatii administrative-teritoriale municipiul Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind desemnarea reprezentantului municipiului Pascani,precum si a persoanelor care pot inlocui reprezentantul municipiului Pascani in Adunarea Generala a Asociatiei Regionale a Serviciilor de Apa-Canal Iasi-ARSACIS – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind transmiterea in administrarea S.C. ApaVital S.A. Iasi a bunurilor aferente sistemului pentru ridicarea presiunii apei reci si apei calde(statii hidrofoare)amplasate in centralele de cvartal CT1,CT2,fosta CT3(Atelier reparatii central termice-str.Horia), CT4, CT5, CT6, CT10 si CT11,proprietate publica a municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind revocarea Hotararii Consiliului Local al municipiului Pascani nr.101 din 30.05.2016 privind aprobarea metodologiei de repartizare si facturare individuala pe baza de conventie a consumurilor de apa rece/calda, preluare la canalizare a apei uzate si pluvial inregistrate la bransamentele/racordul unui condominiu – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primăria Hălăucești dotează elevii cu tablete luate pe fonduri europene

  După Tătăruşi şi Lespezi, care, la fel ca municipiul Iaşi, n-au mai aşteptat tabletele promise de guvern şi au alocat bani din bugetele proprii,...

  Anunt de pierdere

  Pierdut Registru Unic de Control cu nr. 2140772 al firmei II ILIOAIA IONUT,  CUI 28272803. Il declar nul!

  Casieria din orașul Hârlău va fi închisă pe data de 20 ianuarie 2021

  APAVITAL aduce la cunoștința utilizatorilor săi că pe data de 20 ianuarie 2021, casieria din Hârlău, strada Petru Rareș nr. 5, bloc 4, scara...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI