13.1 C
Paşcani
duminică, noiembrie 28, 2021

Marșul prieteniei pe străzile din Hîrlău cu mii de persoane!

Marșul prieteniei pe străzile din Hîrlău cu mii de persoane!

Mii de elevi de toate vârstele, profesori, preoți, părinți și chiar primarul orașului au participat astăzi timp de câteva zeci de minute la Marșul prieteniei în cadrul programului „Saptamana Impreuna impotriva violentei”, actiune emblematica in spatiul preuniversitar iesean ce se desfășoară prin diferite activități în cadrul acestei săptămâni. Evenimentul este la a Xa ediție, iar pe străzile din Hîrlău este al patrulea an consecutiv când elevii vă invită la toleranță și la a fi mai atenți la nevoile celui din apropierea noastră.

Străzile din Hîrlău au răsunat de mesaje de toleranță strigate de elevi de toate vârstele de la cele 15 școli partenere în cadrul proiectului ce se desfășoară cu zeci de activități în această săptămână. Cei peste o mie de susținători ai marșului prieteniei au parcurs străzile principale din oraș, iar la eveniment s-a alăturat și primarul localității Radu Ghe. Curcă ce tot timpul este alături de comunitate.

“Saptamana Impreuna impotriva violentei” are loc în această perioadă și s-au organziat tot felul de manifestări în tot județul. Profesorul Liliana Bulgagiu este unul dintre coordonatorii evenimentului și este mulțumită că cea de-a patra ediție este o reușită.

Acțiunile din această săptămână sunt organziate sub semnul tolerantei si al prieteniei, manifestarile initiate de Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala (CJRAE) si Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica Iasi (CJAPP), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, au ca scop prevenirea comportamentelor agresive si a bullyingului in unitatile de invatamant.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI