-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

„Marsul pentru viata” – editia 2018. Vezi traseele din Pascani, Targu-Frumos si Hirlau

In ajun de mare sarbatoare, Buna Vestire, pascanenii sunt invitati sa participe din nou la „Marsul pentru viata”, ce va avea loc in cursul zilei de sambata, la ora 15.00. Copiii, tinerii, parintii sau bunicii sunt asteptati sa se alature acestei procesiuni dedicata vietii. Traseul incepe la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din centrul Pascaniului, pe strada Stefan cel Mare, la Primaria Pascani, iar oprirea se va face in fata Catedralei „Pogorarea Sfantului Duh”.

Vor participa si elevi de la scolile din municipiu, membrii ai Asociatiei Tineretului Ortodox Roman Pascani si protopopiatul din oras,

Mobilizarea a inceput deja pe retelele de socializare si printr-un mesaj inregistrat, chiar Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Inaltpreasfintitul Teofan, vorbeste despre aceasta procesiune. Vezi aici.

Acest mars va avea loc si la Targu-Frumos, sambata de la ora 15.00, incepand de la Bisericile Sfantul Nicolae si Sfintii Apostoli, Esplanada si pana la Biserica Cuvioasa Parascheva.

La Hirlau, in aceeasi zi, procesiunea va incepe de la ora 13.30, de la Protopopiatul Hirlau si pana la Biserica Sfantul Gheorghe.

Menționăm că în fiecare an au loc astfel de manifestări pentru apărarea ideii de viață încă înainte de naștere, iar la noi în țară ONG-urile și Biserica se implică activ în organizarea evenimentelor, cu scopul de a apăra viața în toate formele ei și a responsabiliza în special tinerii cu privire la riscurile unui avort.

Sursa afise Facebook

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cetățenii din Deleni își pot achita dările și online, prin ghiseul.ro

Cetatenii din comuna Deleni isi pot plati, din acest...

Accident rutier la Hălăucești. O autoutilitară a ajuns în șanț 

O manevra riscanta in trafic era cat pe ce...

Fabrica de medicamente la Pașcani. Termen de finalizare, anul viitor

In municipiul Pascani urmeaza sa inceapa constructia unei fabrici...

Cea mai tristă zi din an – teorie demontată de pășcăneni

Pascanenii au demontat teoria conform carei, cea de-a treia...

Facturile la utilități – fior rece în institutiile publice din Pascani

Facturile la utilitati pun deja presiune pe bugetele institutiilor...