11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

Marş pentru viaţă la sfârşitul săptămânii

Eveniment de amploare în acest sfârşit de săptămâna în Paşcani. Trei asociaţii de voluntariat din Municipiu invită cât mai mulţi cetăţeni, duminică la amiază, participe laMarşul pentru viaţă”, eveniment ce va începe cu o prelegere din partea organizatorilor, urmat de un marş din faţă Casei de Cultură Paşcani până la sediul Protopopiatului. Mai mult, cei prezenţi vor avea parte şi de un moment special. În acest an, tematică evenimentului este – “Fiecare viaţă este un dar!”

afis sustine viata

Invitaţie la marş în acest sfârşit de săptămâna, în Paşcani. Trei asociaţii de voluntariat împreună cu Primăria şi Casă de Cultură “Mihail Sadovenu” din Municipiu invită cetăţenii susţină dreptul la viaţă a copilului nenăscut.

Câteva cuvinte despre dreptul la viaţă şi vizionarea de clipuri tematice vor avea loc la Casă de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Paşcani, momente pregătite de organizatori. Apoi cei prezenţi, cu pancarde ce vor conţine mesaje specific evenimentului, vor merge până la sediul Protopopiatului.

Evenimentul va avea loc duminică, 22 martie, începând cu ora 15.00. Activitatea se va încheia spre seară, unde zeci de candeluţe vor fi aprinse în memoria bebeluşilor care nu au apucat se nască.

Organizatori sunt Asociaţia ŞANSĂ 2010, Asociaţia „Tineretul Ortodox Românşi AsociaţiaLumina şi Dar”.

Menţionăm şi anul trecut a fost organizat un marş al vieţii ce a avut tematică – “Adopţia – o alegere nobilă

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow