26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Marș pentru viață, femei și familie la Pașcani, în weekend

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Cât mai multe persoane sunt așteptate sâmbătă după amiază în fața Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” pentru a participa la Marșul pentru viață. O activitate ce promovează viața, femeia, familia. Pe parcursul acestei luni au fost organziate mai multe evenimente menite să atragă atenția asupra importanței și valorii vieții.

Dacă nu aveți program sâmbătă după amiază, 26 martie, începând cu ora 14.00 sunteți așteptați cu mic cu mare la evenimentul organizat de Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Protopopiatul Pașcani și Asociașia Tinerilor Ortodocși, filialele Pașcani și Todirești alături de reprezentanții Casei de Cultură din Municiupiu. Este vorba despre Marșul pentru viață, un manifest antiavort, pentru femeie și mai ales pentru viața de familie.

După ce va fi prezentat un spot, la Casa de Cultura, cei prezenți vor merge până la sediul Protopopiatului, într-un marș al tăcerii, cu flori, baloane și pancarte cu diferite slogane.

În perioada 01 – 31 martie 2016 se vor desfășura în Arhiepiscopia Iașilor evenimente organizate sub egida Lunii pentru Viață 2016, menite să atragă atenția asupra importanței și valorii vieții.

Mesajul pe care dorește să îl transmită organizatorii prin tema acestui an, „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie”, este că binele femeii însărcinate nu este opus binelui copilului pe care îl poartă, ci ele se construiesc unul pe altul, și că familia și societatea au de câștigat dacă sprijină femeile în perioada de sarcină, în general, și femeile aflate în criză de sarcină, în particular.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.1 ° C
28 °
23.2 °
69 %
1.8kmh
20 %
mar
28 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI