4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Fotbalistul Mihai Pintilii, sânge de Ruginoasa – VIDEO

marius pintilii

VIDEO GOL

Cel mai bun tricolor al nationalei din meciul cu Ungaria se trage dintr-o comuna din zona Pascani. Intr-un interviu acordat gazetei sporturilor, prietenii din copilarie al jucatorului Stelei, Mihai Pintilii, au declarat ca bunicii acestuia sunt din comuna Ruginoasa, celebră pentru luptele tradiţionale cu bate. Din spusele lor, fotbalistul provine dintr-o familie „simplă, de oameni muncitori” şi e lăudat de fostul internaţional Romilă, care l-a antrenat la juniori. În schimb, a fost refuzat să dea probe la Poli Iaşi!
Traiectoria mingii din golul cu Ungaria e descrierea carierei lui Pintilii, eroul partidei.

„La 16 ani, preşedintele de la Holboca l-a dus în probe la Poli, în Copou. Nici nu l-au primit pe teren! Fotbalistul a continuat la Noua Generaţie Iaşi şi Viitorul Hîrlău, echipă din L4.

Fostii colegi mai spun ca era incredibil de ambiţios, dar nu credea că o să ajungă fotbalist. O făcea doar de plăcere. Spun că marele noroc a fost plecarea la Auxerre Lugoj, unde a ajuns căpitan. De acolo la Jiul, apoi la Pandurii si acum la Steaua.

Mihai Romilă, fost antrenor la Noua Generaţie Iaşi il descrie pe Mihai Pintilii ca fiind „Un băiat incredibil de bătăios. Foarte firav pe atunci, însă fără frică!”. Tehnicianul spune că părinţii puştiului erau „oameni extrem de simpli, muncitori”, iar copilul „exact la fel! Dacă îi ziceam să vină la antrenament pe la 10, la 9 era la teren”.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow