13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Marius Ostaficiuc, candidat PSD la Camera Deputaților: „Dragi ieșeni, viitorul nu trebuie așteptat, viitorul trebuie construit” (P)

Domnule Marius Ostaficiuc, v-ați decis să candidați din partea PSD pentru Camera Deputaților. Ce v-a determinat să luați această decizie?
Consider că am acumulat în ultimii 20 de ani suficient de multă experiență administrativă pentru a ști în detaliu ce legi sunt bune și ce legi trebuie modificate în domenii precum urbanism, ordine publică, administrație publică. Am 43 de ani, simt că sunt la vârsta maturității și a energiilor depline.
Ce veți face, concret, în Parlament?
Pentru mine experiența de deputat este mult mai mult decât o aventură consumată prin Aeroporturi și prin bufetul Parlamentului unde, se știe, unii mănâncă bine și ieftin. A fi deputat înseamnă a munci, a-ți asuma cei patru ani de mandat ca pe o formă de sacrificiu. Cred că Iașul, orașul meu natal, care mi-a dat o familie și un destin, merită acest sacrificiu. Concret, intenționez să pledez, vocal, sonor și convingător, pentru marile proiecte ale Iașului neaflate încă, din păcate, pe listele de priorități ale Bucureștiului. Mă refer la rănile noastre deschise de care știu de-acum și copiii ieșenilor: Autostrada 8, Spitalul Regional, Centura ocolitoare, izolarea economică, situația alarmantă în care se află orașul din punct de vedere ecologic. Nu sunt teme de campanie, sunt urgențe de rezolvarea cărora depind bunăstarea și siguranța ieșenilor pe termen lung și foarte lung. Am convingerea că rolul esențial al parlamentarului este de a pleda neîncetat, prin orice mijloace, pentru obiectivele propuse.
În același timp, o spun răspicat, voi fi, prin puterea exemplului, unul dintre susținătorii muncii și nu statului degeaba. Pentru mine unul dintre principiile fundamentale rămâne următorul: „A face este mai important decât a avea”.
Credeți că parlamentarii unei comunități pot influența real creșterea economică din interiorul acelei comunități?
Nu doar cred, dar sunt absolut convins. În secolul XXI a nu viza creșterea economică înseamnă a munci în zadar. Voi face tot posibilul să contribui la atragerea de investiții, la identificarea și dezvoltarea relațiilor economice cu Uniunea Europeană și nu numai. Pentru aceasta, sunt dispus să devin un promotor al Iașului și al ieșenilor.
În ce comisii parlamentare v-ați propus să activați?
Ținând cont de experiența și de formarea mea profesională, cred că utilitatea mi-aș
găsi-o în Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului, Comisia pentru muncă și protecție socială, Comisia juridică de disciplină și imunități, Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională. Sunt comisii din care chiar cred că poți deveni o voce auzită în Parlament.
Un mesaj către ieșeni…
Un mesaj către ieșeni este de fapt un mesaj către mine însumi: viitorul nu trebuie așteptat, viitorul trebuie construit! Să îl construim împreună!

PSD este singurul partid preocupat cu adevărat de soarta ieșenilor.
Așadar, vă invit, dragi ieșeni, să votați candidații social-democrați, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow