5.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

Maricel Popa, președintele PSD Iași: Iașul a fost călcat în picioare de guvernul liberal! (P)

Alocările financiare și de proiecte din Planul Național de Redresare și Reziliență nu reprezintă decât un nou afront la adresa ieșenilor. După ce s-au lăudat de aproape un an că împreună dezvoltă Iașul, Mihai Chirica și Costel Alexe, s-au întors, așa cum era de așteptat, cu coada între picioare de la București, unde au negociat proiectele comunității. Au adus la Iași doar 0,003% din totalul fondurilor alocate României. Atât înseamnă 88 milioane de euro, din totalul de 30 de miliarde de euro alocate țării noastre de către Uniunea Europeană. Comparativ, Clujul va beneficia de aproximativ 5 miliarde de euro, mai bine de 15% din totalul sumei atribuite.
Mihai Chirica a dovedit din nou că este omul vorbelor și nu al faptelor. Acum are guvernul lui și tot nu reușește să facă nimic pentru Iași. Despre Costel Alexe, nu are rost să mai pomenesc. Drujbarul Iașului nu are capacitatea să gestioneze o astfel de situație. După ce a pus pe chituci tot ce a însemnat proiecte importante în Ministerul Mediului, acum va contribui cu siguranță la falimentul județului Iași.
Acel tronson din șoseaua de centură, parte și a autostrăzii A8, nu reprezintă nici măcar o firimitură din nevoile Iașului pe termen mediu și lung. Acesta este nivelul la care sunt percepuți cei doi PNL-iști la nivel național. Două personaje care au făcut o alianță de conjunctură în ideea de a păcăli ieșenii și a pune mâna pe toată puterea. Au transformat deja Primăria și Consiliul Județean în feude proprii, în care cumetrismele sunt la mare modă.
Sper ca oamenii să înțeleagă că tot ceea ce am făcut la Consiliul Județean am făcut pentru ieșeni, iar acum impostura și incompetența au ajuns să guverneze întreg județul. Nu are rost să mai reamintesc că am adus mai bine de 1 miliard de euro pentru ieșeni în cei patru ani petrecuți la conducerea Iașului. Nici că am pus pe picioare infrastructura rutieră a județului sau că am modernizat cele mai importante spitale ieșene sau că am început să implementăm cel mai mare proiect de apă și canalizare. Toate acestea nu vor mai avea nicio valoare dacă următorii 4 ani vor însemna stagnare și frâne în calea dezvoltării comunității noastre.

Departamentul de comunicare al PSD Iași

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow