More

  Marfa multă, vânzare slabă la Târgul Meșterilor Populari din Pașcani

  Array

  Marfa multă, vânzare slabă la Târgul Meșterilor Populari din Pașcani

  S-a încheiat încă o ediție a Târgului Meșterilor Populari. Concluziile după cele trei zile: marfă multă, vânzare slabă. Meșterii s-au arătat nemulțiumiți de situație, dar speră ca la anul să fie mai bine și mai ales, standurile să fie amenajate la umbră, nu în soare.

  Vânzare slabă la cea mai recentă ediție a Târgului Meșterilor Populari din Pașcani. Deși a fost marfă pentru toate gusturile și prețuri pentru toate buzunarele, au fost standuri care nu au vândut nimic. Cele mai aglomerate fiind cele cu turtă dulce și dulcețuri dar și unde s-au vândut plante  medicinale.

  În primă faza, oamenii s-au arătat mulțumiți de organizarea acestui târg, însă doar au venit, s-au uitat și au plecat. Meșterii populari spun că, dacă produsele sunt mai scumpe este și pentru că sunt făcute manual și necesită timp, îndemânare, talent.

  Amintim că Târgul de Sântilie a avut loc în zilele de 15 – 17 iulie, în centrul Pașcaniului, iar la deschidere a fost organziat un spectacol artistic cu dansuri și cântece populare românești. Tot atunci au fost premiați și meșterii care au venit pentru prima dată la Pașcani.

  Menționăm că au partipat doar jumătate din meșterii care și-au anunțat prezența.

  Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Pașcani, Asociația Meșterilor Populari din Moldova și Colegiul “Sadovenu” ca partener.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp