More

  Marfa confiscată în piață. Era fără acte, din Republica Moldova

  Array

  Produse alimentare fără acte de provenienţă depistate în piaţa din Paşcani. În urma unui control poliţiştii au descoperit o femeie care vindea pește, conserve, icre sau untură de bursuc din Republica Moldova.

  Poliţiştii păşcăneni au depistat astăzi o femeie care vindea la o tarabă din Piaţa Deal conserve, pește în saramură sau icre roşii fără a avea acte de provenienţă. Mai mult decât atât, bătrână nu închiriase taraba, iar produsele nu avea informaţii referitoare la conţinut în limba română.

  Aurica Lungu în vârstă de 63 ani din Botoşani se apară şi spune că a incearcat să obţină un ban în plus deoarece pensia este mică. Această nu înţelege de ce nu poate vinde produsele în pieţele din Paşcani, dacă în alte oraşe cum ar fi Iași sau Suceava se poate.

  Botoşăneancă a rămas fără cutiile cu carne sau icre, deoarece au fost confiscate de poliţiştii. Aceasta spune că şi-a cheltuit toată pensia pe o lună, 350 lei, pentru a cumpără alimentele cu care spera să îşi majoreze venitul.

  Poliţiştii recomandă să nu cumpărăm alimente care nu au indicaţii despre conţinut şi termen de garanţie în limba română, deoarece produsele pot fi contrafăcute sau stricate.

  Pe lângă confiscarea bunurilor femeia s-a ales şi cu o amendă de 500 lei conform legii 12/1990. Poliţiştii au mai găsit şi articole vestimentare în zona tarabei unde au fost expuse alimentele însă bătâna neagă că sunt ale ei. În cazul hainelor se efectuează cercetări pentru a stabili cui aparţin.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  O fostă procuroare din Pașcani și o vecină de-a ei, găsite moarte în casă. A fost deschis dosar penal

  Fosta procuroare, Codruta Pantazi, cumnata fostului primar, Dumitru Pantazi, a fost gasita fara suflare in propria locuinta, in cursul zilei de sambata, 16 ianuarie...

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI