10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Mare atenție la drum: Iașul, sub cod galben de ceață, chiciura și burnițe izolate

- Advertisement -

10ceata713_60575800Meteorologii au emis o atenţionare de cod galben de ceaţă pentru 22 de judeţe din Moldova, Muntenia şi Oltenia, precum şi pentru Capitală. Vizibilitatea este redusă sub 200 de metri pe drumurile naţionale şi europene, iar în unele zone chiar sub 50 de metri. În afară de ceaţă, meteorologii avertizează că în aceste zone sar putea produce şi burniţă.

Atenţionarea este valabilă până la ora 9.00 în jumătatea de sud a judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzau şi local în judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman şi în municipiul Bucureşti, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene aferente.

Tot până la ora 9.00 vor fi ceaţă şi burniţă pe arii relativ extinse în judeţele Dolj, Olt şi Vâlcea, şi local în judeţul Gorj, inclusiv în municipiile Rm. Vâlcea, Slatina, Tg. Jiu şi Craiova.

De asemenea, se înregistrează ceaţă, depuneri de chiciură şi burniţe izolate local în județele Botoșani, Bacău,Vaslui, Vrancea, Neamț, Suceava, Galați și Iași, inclusiv pe drumurile naționale și europene aferente. Pentru aceste judeţe, atenţionarea este valabilă până la ora 10.00. (digi24.ro)

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow