More

  Mare atenție la drum: Iașul, sub cod galben de ceață, chiciura și burnițe izolate

  Array

  10ceata713_60575800Meteorologii au emis o atenţionare de cod galben de ceaţă pentru 22 de judeţe din Moldova, Muntenia şi Oltenia, precum şi pentru Capitală. Vizibilitatea este redusă sub 200 de metri pe drumurile naţionale şi europene, iar în unele zone chiar sub 50 de metri. În afară de ceaţă, meteorologii avertizează că în aceste zone sar putea produce şi burniţă.

  Atenţionarea este valabilă până la ora 9.00 în jumătatea de sud a judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzau şi local în judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman şi în municipiul Bucureşti, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene aferente.

  Tot până la ora 9.00 vor fi ceaţă şi burniţă pe arii relativ extinse în judeţele Dolj, Olt şi Vâlcea, şi local în judeţul Gorj, inclusiv în municipiile Rm. Vâlcea, Slatina, Tg. Jiu şi Craiova.

  De asemenea, se înregistrează ceaţă, depuneri de chiciură şi burniţe izolate local în județele Botoșani, Bacău,Vaslui, Vrancea, Neamț, Suceava, Galați și Iași, inclusiv pe drumurile naționale și europene aferente. Pentru aceste judeţe, atenţionarea este valabilă până la ora 10.00. (digi24.ro)

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp