31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Maraton teatral la Casa de Cultura din Paşcani. Peste o 1.000 de elevi şi-au cumpărat bilete

Scufita rosie

Peste o mie de elevi din Municipiu vor lua cu asalt sala de spectacole a Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani in ziua miercuri, 3 aprilie. Ei si-au cumparat deja bilete pentru a viziona spectacole de teatru in perioada de vacanta activa, care premerge vacanta de primavara propriu-zisa.

Pentru a face fata solicitarilor, actorii vor face un efort deosebit, jucand saptamana viitoare trei spectacole in aceeasi zi, intr-un adevarat maraton teatral. Astfel, incepand cu ora 9.00, sala de spectacole se va umple cu elevi de la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pascani. Apoi cei de la gradinite sunt asteptati la ora 10.00, iar pentru elevii din ciclu primar de la Scolile 3 si 5 spectacolul de teatru se va juca incepand cu ora 11.30.

Este vorba despre piesa de teatru pentru copii „Scufita Rosie” jucata de actorii Casei de Cultura ai Trupei  „Rudolf Nesvadba”, coordonati de Mihai Atomei. Pretul unui bilet este de 6 lei.

Activitatea are loc in saptamana „Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, unde eleviii din intreaga tara desfasoara activitati extracurriculare si extrascolare care sa ii invete diverse lucruri utile in afara orelor de clasa traditionale, utilizind metode active. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow