Slider

Zeci de elevi din comuna Helesteni au participat astazi la un concurs de biciclete, organizat pentru al patrulea an consecutiv. Startul competitiei a fost dat de la Scoala Gimnaziala din localitatea de resedinta, iar linia de final a fost curtea Primariei, unde a avut loc si premierea. Cei mai rapizi biciclistii au primit medalii si diplome din partea administratiei locale.

Zeci de copii de la doua scoli din comuna Helesteni au participat astazi la un concurs de biciclete, organizat de administratia locala. Evenimentul cu traditie, aflat la cea de-a patra editie, a debutat dimineata, iar startul a fost dat din curtea Scolii Gimnaziale din localitatea de resedinta.

Traseul a continuat apoi prin Harmaneasa, iar maratonistii s-au oprit in fata Primariei, unde a fost linia de final.
Premierea celor mai buni a avut loc pe scena din fata institutiei publice, iar elevii au primit din partea administratiei locale diplome si medalii. Scopul acestui eveniment este de a-i incuraja pe copii sa faca sport cat mai des si totodata, sa renunte pentru cateva ore la jocurile de pe telefon mobil sau tableta.

Mentionam ca, in urma cu cativa ani, 20 de copii din comuna Helesteni, cu rezultate bune la invatatura, au primit biciclete gratis din partea companiei E ON, in cadrul unui proiect venit in sprijinul elevilor care stau departe de scoala.

Slider