More

  Maraton pe două roţi, în Heleşteni

  Array

  Administratia locala din Helesteni i-a invitat dimineata pe toti copiii din comuna la miscare. Zeci de elevi au venit cu bicicletele pentru a participa la un concurs pe doua roti. A fost stabilit traseul iar cei mai buni au fost premiati.
  Initiativa apartine administratiei locale, care vrea sa stimuleze copiii pentru a face sport.

  Competitia a fost organizata pe doua categorii. Elevii care au primit acum doi ani biciclete gratis de la compania E ON, au fost cei care au deschis evenimentul. Au parcurs un traseu de cativa kilometri, de la o scoala la alta. Au fost insotiti si de un echipaj de politie pentru a preveni incidentele.

  BICICLETE

  Locul II a fost castigat de Stefan. Bicicleta primita ii este de mare ajutor, pentru ca face naveta cu ea in fiecare zi la scoala cativa kilometri.

  20 de copii cu rezultate bune la invatatura si departe de unitatea scolara, au primit vehiculele cu doua roti prin proiectul sustinut de E ON.

  BICICLETA DE LA TARA

  Cea de-a doua parte a concursului a fost sustinuta de peste 20 de elevi cu bicicletele persoanele. Startul a fost dat chiar de directoarea scolii, impreuna cu un grup de prichindei.

  ELEVI

  Premierea a fost facuta de primarul comunei, Constantin Hira. Toti participantii au fost recompensati.
  In tot acest timp, prescolarii i-au sorbit din priviri pe biciclisti. Ar fi vrut si ei sa participe, insa sunt prea mici si se pot accidenta.

  Mentionam ca premiile, ce au constat in tricouri si accesorii pentru bicicleta, au fost asigurate de un sponsor local din comuna.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI