16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Manipulare si flori

Ce legatura ar putea fi intre o florareasa, terasele din Pascani, administratorul public Gica Zanet, primarul Pascanului, Dumitru Pantazi, o prezentatoare de stiri si TV BIT?! Aparent niciuna, in afara faptului ca toti traiesc in targul Pascani, cel cu pretentii de Municipiu. Iata ca cineva a deslusit „misterul”, a dezvaluit ceea ce niciunui om zdravan la cap nu i-ar fi trecut prin minte.

Cititi aici, daca vreti sa va distrati. Concluzia care se desprinde din context fiind urmatoarea: Primarul Dumitru Pantazi, cumatrul administratorului public Gica Zanet ar intentiona sa revoce regulamentul privind comertul stradal din Pascani pentru a proteja o florareasa, vecina administratorului public si viitoarea soacra a prezentatoarei de la TV BIT. In schimbul acestor servicii, Gica Zanet ar fi fost rasplatit de TV BIT cu titlul de „functionarul anului”, iar florareasa ar fi principala vinovata de faptul ca primarul nu aproba construirea de noi terase pe spatiile verzi. Tare, nu?

In realitate, administratia locala doreste revocarea regulamentului comertului stradal aprobat in conditii controversate la propunerea si sub presiunea fostului primar, Grigore Craciunescu. Nu cunosc motivele, pentru ca ele nu au fost inca facute publice, dar cred ca sunt asemanatoare cu obiectiile facute de consilierii PSD la momentul votului.

Pe scurt, regulile impuse de fostul primar pentru ca la Pascani sa se desfasoare un comert stradal civilizat sunt absurde, unele chiar ciudate. Acesta este si motivul pentru care pana acum nimeni nu le-a respectat. Este firesc si necesar ca macar acum ele sa fie anulate sau modificate, cu scopul deblocarii, nu blocarii, activitatii comerciantilor.

Dar ce rol are florareasa in acest context? Ei bine, daca acum cativa ani de zile fostul primar i-a interzis acesteia sa mai vanda flori in centrul orasului, inventand chiar si un regulament hazliu in acest sens, acum, de cand s-a schimbat primarul, femeia si-a pus taraba pe fostul amplasament, acolo unde este vadul mai bun, motiv de suparare pentru cei care au magazine de flori in apropiere, unii dintre ei fiind protejatii fostului primar. Printre ei se afla si o ruda de familie a patronului de la ATV, acesta fiind motivul real pentru care florareasa a ajuns principalul personaj negativ al momentului, alaturi de vinovatii de serviciu, Zanet si Pantazi.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow