24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Manevre esuate de eliminare a directorilor, din CA-urile regiilor din Pascani

Incercare esuata de eliminare a directoarei de la RAGCL din CA-ul regiei. Astazi in sedinta Consiliului Local u fost supuse aprobarii mai multe proiecte privind modificarea Consiilor de Administratie de societatile aflate in subordinea legislativului pascanean.
Mai exact, conform unei recente ordonante de guvern, directorii nu mai pot detine in acelasi timp si functia de presedinte al CA-ului si trebuie sa aiba contract de mandat din partea conducerii. In acest context , odata cu modificarea CA-ului de la RAGCL, in proiectul supus aprobarii era trecut ca directoarea regiei locale de temoficare sa fie scoasa definitiv din acesta structura., in timp ce la societatea de salubritate si la cea de apa si canal directorii ar fi urmat sa ramana in CA-uri ca simpli membri. Acesta problema a fost sesizata de consilierul Ioan Ionita acuzand ca ar fi o manevra pusa la cale, special impotriva directoarei de la RAGCL, chiar de catre secretarul primariei, Mircea Zuzan.
In replica secretarul Zuzan la acuzat pe consilier ca ar apara interesele personale ale colegei sale de partid, in loc sa aiba in vedere interesul public.

Pentru a nu se concretiza astfel de interpretari, consilierii locali au respins cu majoritate de voturi toate aceste proiecte , insa ele vor fi relaute in sedinta viitoar,e intr-o forma unitara.
Suparat ca planurila sale au esuat, secretarul Mircea Zuzan si-a retras avizul de legalitate, verbal, promis consilierilor pentru un proiect de hotarare controversat, lasand sa se inteleaga ca va face referat de nelegalitate impotriva hotararii adoptate, la Prefectura Iasi.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow