27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Mancarea pentru copiii de la Cresa, mai scumpa si de la restaurant

Noutati privind asigurarea hranei copiilor la Cresa din Pascani. Conducerea unitatii a solicitat aprobarea Consiliului Local pentru majorarea contributiei parintilor de la 7 la 10 lei pe zi. Tariful nu a mai fost modificat din anul 2011 iar acum banii nu sunt suficienti pentru a asigura doua mese principale si doua gustari pe zi fiecarui copil, se arata in referatul de specialitate.

De asemenea Consiliul de Administratie a hotarat demararea procedurilor de licitatie pentru achizitionarea unui serviciu de catering. Mai exact se intentioneaza renuntarea la prepararea meselor pentru copii in bucataria Cresei iar mancarea necesara sa fie livrata de un restaurant. Decizia finala va fi luata in legislativul local. In adresa inaintata consilierilor se arata ca unitatea a ramas fara bucatar din vara anului trecut si ca intreaga activitate urmeaza sa fie mutata iontr-un sediu provizoriu pentru modernizarea cladirii, inclusiv a bucatariei, in cadrul unui proiect cu fonduri europene.

Mentionam ca in momentul de fata la Cresa din Pascani sunt inscrisi 30 de copii, de la 1 la 3 ani, care isi desfasoara activitattea in trei grupe. Cresa este deschisa de luni pana vineri intre orele 07.00 – 17.00.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ApaVital, in sediul fostului operator de apa din Pașcani

Legislativul pascanean este convocat in ședința extraordinara, miercuri 17...

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow