9.7 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

Managerul Spitalului de Urgenta Pascani a vrut sa demisioneze. Mandatul a fost prelungit

- Advertisement -

Managerul interimar al Spitalului de Urgenta Pascani, chirurgul Daniel Bechir va ramane in functie inca sase luni de zile. Edilul municipiului a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca va dispune prelungirea mandatelor directorilor unitatii medicale, dupa ce i-ar fi convins sa nu demisioneze. In acesta perioada ar ruma sa fie organizate concursuri pentru ocuparea posturilor de manager, director medical si director financiar.

Primarul Marius Pintilie a mai spus ca medicii aflati la conducerea spitalului ar fi vrut sa demisioneze din cauza problemelor cu care se confrunta unitatea medicala si pentru ca ar castiga mai bine doar di exercitarea profesiei.

Mentionam ca mandatul medicului Daniel Bechir urmeaza sa expire pe 14 martie. El a fost prelungit doar pentru trei luni de zile. In acesta perioada ar fi urmat sa fie schimbat, pe motive politice, dar primarul nu a gasit un alt medic dispus sa preia functia de conducere. Acesta a si fost principalul motiv pentru care voia sa demisioneze, conform unor surse neoficiale.
Daniel Bechir ocupa functia de manager interimar, din octombrie 2019. De asemenea functia de director medical interimar este ocupata de medicul Iuliana Padurariu iar cea de director financiar de Viorica Gabor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow