11.5 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Managerul de la Spitalul CF Pascani rezista. CA-ul nu a demis-o, sindicalistii sunt suparati

Managerul de la Spitalul CF Pascani rezista. In cea mai recenta sedinta de CA a spitalului, invitati fiind si de la Colegiul Medicilor, managerul spitalului nu a fost demis, chiar si in urma raportului efectuat de catre corpul de control al Ministerului Transporturilor. Sindicalistii sunt suparati.

doina cucos

Continuă nemulțumirile sindicalistilor de la spitalului CF din Pașcani în legătura cu managerul instituției spitalicești, care este inca in functie, chiar daca sunt dovezi ca ocupa functia ilegal.
Sedina de astăzi a Consiliului de Administrație a spitalului CF nu s-a incheiat cu demiterea managerului Mihaela Amariei, asa cum sperau sindicalistii.

Mai mult, Doina Cucos, liderul de sindicat de la spitalul CF din Pascani ii cere ministrului Transporturilor, Ioan Rus sa i-a masuri urgente in legatura cu postul de manager ocupat, ilegal, spune ea, de catre Mihaela Amariei.

Pana in acest moment, managerul spitalului CF Pascani, Mihaela Amariei nu a putut fi contactata pentru un punct de vedere pe acest subiect.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow