18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Managerul de la Salubritate a demisionat

Eduard Dumea, directorul societăţii păşcănene de salubritate a demisionat. Anunţul a fost făcut astăzi în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie care a avut loc începând cu ora 14.00.

Managerul demisionar va mai rămâne în funcţie încă 30 de zile, perioada de preaviz, timp în care membrii consiliului de conducere dar şi consilierii locali trebuie să numească un alt manager.
“Domnul Dumea ar fi trebuit să prezinte astăzi un plan de redresare a societăţii la cererea membrilor CA-ului. El a preferat să renunţe la funcţie…” a spus Mircea Zuzan, membru al conducerii societăţii.

Tot astăzi a fost validat în funcţia de manager financiar (director economic) în urma organizării unui concurs. Este vorba despre Gabriel Filos, de profesie economist.
Menţionăm că directorul de la salubritate a demisionat în urma presiunilor consilierilor din opoziţie care l-au acuzat de incompetenţă şi nereguli privind gestionarea banilor societăţii.

Problemele au început imediat după ce Eduard Dumea a avut curajul să dea publicităţii listele cu cei care nu aveau contracte la salubritate sau aveau trecute mai puţine persoane decât numărul celor din familie.

Printre ei s-au aflat mai multe persoane publice locale printre care şi consilierul PNL Claudiu Bodoasca, cel care  a condus, mai apoi, o comisie de verificare a activităţii societăţii, control finalizat cu un raport contestat de directorul acuzat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow