11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Managerul de la Salubritate a demisionat

Eduard Dumea, directorul societăţii păşcănene de salubritate a demisionat. Anunţul a fost făcut astăzi în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie care a avut loc începând cu ora 14.00.

Managerul demisionar va mai rămâne în funcţie încă 30 de zile, perioada de preaviz, timp în care membrii consiliului de conducere dar şi consilierii locali trebuie să numească un alt manager.
“Domnul Dumea ar fi trebuit să prezinte astăzi un plan de redresare a societăţii la cererea membrilor CA-ului. El a preferat să renunţe la funcţie…” a spus Mircea Zuzan, membru al conducerii societăţii.

Tot astăzi a fost validat în funcţia de manager financiar (director economic) în urma organizării unui concurs. Este vorba despre Gabriel Filos, de profesie economist.
Menţionăm că directorul de la salubritate a demisionat în urma presiunilor consilierilor din opoziţie care l-au acuzat de incompetenţă şi nereguli privind gestionarea banilor societăţii.

Problemele au început imediat după ce Eduard Dumea a avut curajul să dea publicităţii listele cu cei care nu aveau contracte la salubritate sau aveau trecute mai puţine persoane decât numărul celor din familie.

Printre ei s-au aflat mai multe persoane publice locale printre care şi consilierul PNL Claudiu Bodoasca, cel care  a condus, mai apoi, o comisie de verificare a activităţii societăţii, control finalizat cu un raport contestat de directorul acuzat.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI