More

  Managerul de la Salubritate a demisionat

  Array

  Eduard Dumea, directorul societăţii păşcănene de salubritate a demisionat. Anunţul a fost făcut astăzi în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie care a avut loc începând cu ora 14.00.

  Managerul demisionar va mai rămâne în funcţie încă 30 de zile, perioada de preaviz, timp în care membrii consiliului de conducere dar şi consilierii locali trebuie să numească un alt manager.
  “Domnul Dumea ar fi trebuit să prezinte astăzi un plan de redresare a societăţii la cererea membrilor CA-ului. El a preferat să renunţe la funcţie…” a spus Mircea Zuzan, membru al conducerii societăţii.

  Tot astăzi a fost validat în funcţia de manager financiar (director economic) în urma organizării unui concurs. Este vorba despre Gabriel Filos, de profesie economist.
  Menţionăm că directorul de la salubritate a demisionat în urma presiunilor consilierilor din opoziţie care l-au acuzat de incompetenţă şi nereguli privind gestionarea banilor societăţii.

  Problemele au început imediat după ce Eduard Dumea a avut curajul să dea publicităţii listele cu cei care nu aveau contracte la salubritate sau aveau trecute mai puţine persoane decât numărul celor din familie.

  Printre ei s-au aflat mai multe persoane publice locale printre care şi consilierul PNL Claudiu Bodoasca, cel care  a condus, mai apoi, o comisie de verificare a activităţii societăţii, control finalizat cu un raport contestat de directorul acuzat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet