More

  Mama si fiu, morti intr-un accident teribil la Sabaoani. Mergeau să pregătească înmormântarea bunicului

  Tragedie cumplită, în această după-amiază, pe E85, în localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ. O mamă şi fiul ei au murit nevinovaţi, spulberaţi de un şofer care a încercat să evite o femeie de 80 de ani, care traversa neregulamentar.

  Nenorocirea s-a produs în apropierea sensului giratoriu de la Castelul de Apă, spre Suceava.

  Din primele cercetări reiese că un şofer de 39 de ani, din Bacău, se afla la volanul uni autoturism pe DN 2 – E 85 şi circula din direcţia Suceava – Roman, când, la intersecţia cu strada Muncii din Săbăoani, a virat stânga pentru a evita impactul cu o localnică de 80 de ani, care traversa strada printr-un loc nepermis.

  În acel moment, tânărul de 39 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a spulberat un alt autoturism, în care se afla un tânăr de 18 ani, din Barticeşti – şoferul – şi mama acestuia, de 38 de ani.

  Accidentul de la Săbăoani s-a soldat cu decesul ambilor şoferi, dar şi a femeii de 38 de ani.

  Se pare că cei doi, tânăra de 38 de ani şi fiul ei, mergeau să pregătească înmormântarea tatălui femeii, care va avea loc mâine.

  Corpurile neînsufleţite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei.

  Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

  sursa: https://observator.tv

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Noii aleși locali primesc certificatele de la Biroul Electoral Local Pașcani

  Cei 19 consilieri locali pascaneni si noul primar vor primi miercuri, 30 septembrie a.c., certificatele de la Biroul Electoral Local Pascani care atesta participarea...

  Imagini cu momentul când basculanta intră într-un autobuz, la Lețcani. Se vede că frânele camionului au cedat (video)

  Imagini cu momentul când basculanta intră într-un atobuz, la Lețcani, au fost surprinse de camerele de suprveghere din intersecție. Se vede că frânele camionului...

  Se închide Grădinița cu Program Normal Deleni. Caz confirmat de coronavirus

  Peste 100 de prescolarii din cele cinci grupe de la Gradinita cu Program Normal din Deleni vor ramane acasa pentru urmatoarele 14 zile. Unitatea...