27.4 C
Paşcani
marți, septembrie 26, 2023
Array

MAMĂ SANCȚIONATĂ PENTRU NERVII FIICEI. Minora a înjurat o vecină care i-a bârfit familia

Scandal mare astăzi dimineață la blocul Q1 de pe strada Alexandru Lăpușneanu din Hîrlău: o minoră cu probleme de comportament și-a răzbunat mama, care fusese vorbită de rău de o vecină. Mama fetei a fost în cele din urmă amendată de polițiști.
Mariana Pleșcuță, de 56 de ani, s-a plâns fiicei ei la telefon, în drum spre piață, că ar fi auzit-o pe Didina Simionescu, o vecină de bloc vorbind-o de rău cu altcineva. Mădălina Busuioc, fata ei de 16 ani, furioasă, a hotărât să îi facă ea dreptate.
Madalina busuioc harlau
Tânăra, cunoscută pentru probleme de comportament, s-a dus la ușa vecinei cu pricina și după ce aceasta a deschis,a înjurat-o ca la ”ușa cortului”,i-a arătat gesturi obsene și a scuipat-o, așa cum afirmă și Teodor Manole, un vecin care fusese martor la această scenă.
martori scandal harlau
Didina Simionescu, înjurată și umilită a sunat la serviciul de urgență 112, iar polițiștii au sosit la fața locului pentru a ancheta situația. Femeia suferă de diabet și este insulino-dependentă, motiv pentru care din cauza supărării i s-a făcut și rău, mai ales că nu este prima dată când fata vecinei o agresează verbal sau fizic, afirmând că doar cu 3 săptămâni în urmă a aruncat după ea cu o cărămidă.
didina harlau
În replică, mama minorei spune că știe de problemele de comportament ale fiicei sale și că a fost cu ea la psiholog o singură dată, dar fata nu vrea să mai meargă. În consecință, nu are ce să-i facă și de vină ar fi anturajul, mai ales că de câte ori e ea plecată în străinătate, cele 2 fete ale sale sunt duse de tată la Preventoriul de la Deleni, pentru că nu are cine să aibă grijă de ele.
scandal harlau
Polițiștii sosiți la fața locului au anchetat situația și în urma plângerii depuse de vecina înjurată au luat măsurile legale, conform legii 61, pentru nesupravegherea minorei și au informat Compartimentul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Hîrlău, despre acest caz.
Mariana Pleșcuță, mamă a 4 copii, dintre care 2 decedați, unul de 19 ani în urma unui accident, a fost sancționată pentru comportamentul fiicei sale de aproape 17 ani deoarece în astfel de situații, părinții sunt cei trași la răspundere pentru manifestările copiilor, conform legii.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...