15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Mama fetitei ucise ascunde un secret teribil. Crima din Pascani care a oripilat toata tara

Aceasta este una dintre cele mai oribile crime comise vreodata in Romania • Fetita in varsta de doar 9 ani a disparut fara urma dupa ce a plecat sa duca gunoiul, cadavrul acesteia fiind gasit in bucati • Ieri, intr-o discutie cu jurnalistii cotidianului BUNA ZIUA IASI, mama fetitei ucise a lasat sa se inteleaga ca nu a spus autoritatilor chiar tot ce stia • „Lucrurile nu s-au schimbat, eu am banuit mereu ce s-a intamplat cu Alina, dar am preferat sa tin pentru mine, nu am spus nimanui. Acum poate e prea tarziu sa mai aflu, dar niciodata sa nu spunem niciodata”, a spus mama fetitei ucise.

Aceasta este una dintre cele mai oribile crime savarsite vreodata in judetul Iasi si printre putinele clasate definitiv pentru ca autorul nu a fost prins. Si, chiar daca va fi identificat in urmatoarea perioada, conform Legii penale romanesti acesta nu va raspunde deoarece au trecut mai mult de 15 de ani si faptele s-au prescris. De altfel in acest caz faptele s-au prescris in 2004. Este vorba despre celebrul „caz Alina” de la Pascani. Victima a fost Alina, o fetita de 9 ani. Fetita fusese ucisa si taiata in trei bucati dupa ce a iesit din casa sa duca gunoiul, iar de atunci nu a mai vazut-o nimeni in viata. Acum, dupa 25 de ani de la momentul in care s-au petrecut evenimentele atroce, in timpul unei discutii cu jurnalistii cotidianului BUNA ZIUA IASI, mama fetitei a facut o declaratie absolut surprinzatoare.

„Absolut nimic nu mai stiu de fata, nimeni nu a mai auzit nimic de atunci si cazul a fost uitat. Politia a inchis dosarul si ancheta in anul 2002, au trecut mai bine de zece ani de atunci si totul s-a oprit. Lucrurile nu s-au schimbat, eu am banuit mereu ce s-a intamplat cu Alina, dar am preferat sa tin pentru mine, nu am spus nimanui. Acum poate e prea tarziu sa mai aflu, dar niciodata sa nu spunem niciodata. Anchetatorii trebuiau de pe atunci sa caute in alta parte. Din cand in cand lumea ne mai intreaba, nu stim ce sa spunem. Poate voi mai auzi despre ea ceva”, a spus Cezara Lucaci, mama Alinei.

Continuare pe BZI

Alte articole