17.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 29, 2023
Array

Maine, sedinte de Consiliu Local la Targu-Frumos si Hirlau

Maine, va fi zi de sedinte de Consiliu Local, in doua orase din judetul Iasi. Unul dintre ele este Targu-Frumos, unde legislativul se va intruni pentru a vota cele zece proiecte de hotarare de pe ordinea de zi. Se va discuta, printre altele, si despre investitiile din localitate, despre finantarea unei tabere scolare si actualizarea regulamentului pentru autorizatii. Si la Hirlau, alesii vor avea de luat decizii legate de soarta orasului.

Maine, 28 iunie, de la ora 15:00, alesii locali din Targu-Frumos se vor intruni in sedinta de Consiliu Local. Pe ordinea de zi sunt trecute zece proiecte de hotarare, iar cele mai importante sunt legate de investitii. Se va aproba studiu de fezabilitate pentru reabilitarea sistemului de iluminat public, implementarea si realizarea unui proiect pentru asfaltarea unei strazi si altele.

De asemenea, se va discuta si despre finantarea unei tabere scolare pentru elevii din oras.
In aceeasi zi, si alesii din Hirlau vor participa la sedinta ordinara de Consiliu Local pentru aceasta luna. Pe ordinea de zi vor fi mai multe informari si sapte proiecte de hotarare. Printre cele mai importante, se afla si documentul privind lotizarea unei suprafete de teren pentru locuri de case destinate tinerilor.

Alte articole