More

  Mâine se redeschide ştrandul din Paşcani

  Array

  Veşti bune pentru păşcăneni. În sfârşit, de mâine va fi redeschis Ştrandul Municipal. Anunţul a fost făcut de şeful serviciului de Gospodărie Comunală după ce au fost finalizate lucrările de pregătire. Mai exact la sfârşitul săptămânii trecute a fost vopsit, din nou, bazinul iar acum este încărcat cu apă. De asemenea au fost pregătite şezlongurile şi umbrelele şi biletele pentru intrare. Preţul este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii. Persoanele cu handicap şi veteranii de război beneficiază de gratuitate.
  Standul din Paşcani va fi deschis pe toată perioada sezonului cald de marţi până duminică între orele 10- 20 iar luni de la ora 12.00.
  Din păcate terasele comerciale nu au fost ocupate din în acest an din cauza preţului neatractiv de 2,44 lei/mp pe zi. Primăria Paşcani intenţionează să reia licitaţia dar fără mari speranţe. De asemenea se intenţionează concesionarea întregului complex dar sunt necesare mai întâi documente funciare. Conform unor surse neoficiale ar fi dificultăţi în obţinerea lor din cauză că pe o parte din teren are deja făcută intabularea EON Electrica.
  Menţionăm că tot mâine ar urma să fie puse în funcţiune şi fântânile arteziene de pe Esplanada. Cele din parc vor fi funcţionale din nou după revopsire iar cea din fata Primăriei după finalizarea probelor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI