More

  Mâine se munceşte şi se învaţă pentru minivacanţa de 1 Mai

  Array

  elevi

  Veste mai putin placuta pentru miile de elevi, dar si bugetari. Acestia sunt asteptati la scoala, respectiv la munca, maine, 20 aprilie, chiar daca este prima zi de week-end, pentru a recupera ziua de 2 si 3 mai. În urmă cu o lună, Guvernul a decis ca cele două zile să fie declarate drept libere pentru salariaţii din sectorul public, pentru ca ziua de 1 Mai să fie legată de Sărbătoarea de Paşte, din 5 mai.

  Decizia a fost luată de către reprezentanţii Ministerului Educatiei, care au trimis o informare în acest sens către toate inspectoratele şcolare. Si in Pascani, unitatile de invatamant vor avea program normal, insa nu sunt siguri cati din totalul celor care invata, se vor prezenta la ore, majoritatea fiind navetisti.

  Si ziua de 3 mai va fi recuperată, în avans, în sâmbăta de 27 aprilie. Luna mai este deja aglomerată deoarece găzduieşte tezele, iar de luni, timp de 3 zile, Inspectoraul Judetean a organizat o nouă sesiune de simulare a examenelor pentru elevii din clasele terminale. Pentru zilele stabilite ca libere, instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal maine, 20 aprilie. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet