7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Se intrerupe apa in zona Vale Pascani. Sunt programate reparatii la o conducta

Maine se intrerupe apa in zona Vale Pascani. Sunt programate reparatii la o conducta
Anunt important pentru pascanenii care locuiesc in zona Vale. In cursul zilei de vineri va fi intrerupta furnizarea apei intre orepe 8.30 si 14.30. Nu din cauza unei avarii ci a unor lucrari de inlocuire a unei conducte , neschimbata de zeci de ani de zile. Lucrarile sunt executate de o firma de constructii pentru Primaria Pascani, dar anuntul a fost facut de operatorul iesean Apa Vital. Restrictiile ii vor afecta pe locatarii de pe strazile 1 Decembrie 1918, Aleea 1 Decembrie 1918, Mihai Eminescu, Ceferiștilor, Veronica Micle, Izvoarelor, Aleea Izvoarelor, 22 Decembrie, Gării, Aleea 22 Decembrie, Victoriei, Aleea Mihai Eminescu, Fântânele și Fundac Fântânele. Circulația rutieră, în zona de intervenție, nu va fi afectata.
,,În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi roagă consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969” se arata intr-un comunicat de presa al Apa Vital Iasi.

Deocamdata nu se stie cine va deconta nota de plata. Investitia urma sa fie realizata de operatorul iesean dar demersurile au fost blocate dupa anularea proiectelor de delegare a serviciilor de apa si canalizare. Mai mult Primaria Pascani a sustinut ca nu are bani de la buget pentru executarea acestor lucrari .

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow