13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Mâine nu se ţin audienţe la Primăria Paşcani

Deşi joia este zi de audienţe la Primăria Paşcani, mâine nu vor mai avea loc întâlniri cu cetăţenii oraşului. Asta deoarece, aleşii locali vor participa la şedinţa ordinară de Consiliu, ce va avea loc la ora 10:00. Până astăzi, doar doi păşcăneni au făcut cereri pentru a discuta cu cei care conduc oraşul. Ei vor fi reprogramaţi pentru săptămâna viitoare.

Mâine nu se vor mai ţine audienţe la sediul Primăriei Paşcani. Deşi în fiecare dimineaţă a zilei de joi, păşcănenii îşi spuneau oful în faţa reprezentanţilor administraţiei locale, mâine va fi o excepţie. Asta deoarece, aleşii vor participa la şedinţa ordinară de Consiliu, ce este programată joi la ora 10:00.

Pe ordinea de zi vor fi supuse dezbaterii 18 proiecte de hotărâre, printre care rectificări de buget, aprobări de investiţii şi multe altele.

Până astăzi dimineaţă, la sediul Primăriei Municipiului Paşcani, au fost depuse doar două cereri pentru participarea la audienţe, care vor fi reprogramate pentru săptămâna viitoare.

Menţionăm că păşcănenii pot prezenta problemele în audienţe către primarul Dumitru Pantazi, viceprimarul Gabriela Nedelcu, administratorul public Gică Zanet sau secretarul instituţiei, Irina Jitaru. Fiecare, prin rotaţie, va asigura comunicarea cu cetăţenii şi găsirea unei soluţii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow