More

  Mâine nu se ţin audienţe la Primăria Paşcani

  Array

  Deşi joia este zi de audienţe la Primăria Paşcani, mâine nu vor mai avea loc întâlniri cu cetăţenii oraşului. Asta deoarece, aleşii locali vor participa la şedinţa ordinară de Consiliu, ce va avea loc la ora 10:00. Până astăzi, doar doi păşcăneni au făcut cereri pentru a discuta cu cei care conduc oraşul. Ei vor fi reprogramaţi pentru săptămâna viitoare.

  Mâine nu se vor mai ţine audienţe la sediul Primăriei Paşcani. Deşi în fiecare dimineaţă a zilei de joi, păşcănenii îşi spuneau oful în faţa reprezentanţilor administraţiei locale, mâine va fi o excepţie. Asta deoarece, aleşii vor participa la şedinţa ordinară de Consiliu, ce este programată joi la ora 10:00.

  Pe ordinea de zi vor fi supuse dezbaterii 18 proiecte de hotărâre, printre care rectificări de buget, aprobări de investiţii şi multe altele.

  Până astăzi dimineaţă, la sediul Primăriei Municipiului Paşcani, au fost depuse doar două cereri pentru participarea la audienţe, care vor fi reprogramate pentru săptămâna viitoare.

  Menţionăm că păşcănenii pot prezenta problemele în audienţe către primarul Dumitru Pantazi, viceprimarul Gabriela Nedelcu, administratorul public Gică Zanet sau secretarul instituţiei, Irina Jitaru. Fiecare, prin rotaţie, va asigura comunicarea cu cetăţenii şi găsirea unei soluţii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet