7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

MÂINE la „DIALOGURI ESENŢIALE” cu LUCIA HEN: ”COPILĂRIE ŞI ALTFEL DE COPII””

Vineri, la ”Dialoguri esențiale” începând cu orele 20.00, invitata emisiunii va fi Lucia Hen și dialogul va cuprinde o temă frumoasă şi provocatoare în acelaşi timp, discutându-se despre ”Copilărie şi altfel de copii”.

Pentru a marca şi Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, care se sărbătoreşte în fiecare an pe 2 aprilie, tema este în legătură cu aceast subiect atât de puţin discutat, despre care la noi în ţară nu se ştiu prea multe informaţii, existând prejudecăţi şi reticenţe, deşi statisticile arată că la fiecare 7 ore şi jumătate se naşte un copil cu autism.

Invitata emisiunii de mâine nu este cunoscută doar pentru activitatea desfăşurată în cadrul Centrului Local „Crinii” Paşcani sau a Clubului „Long Ho”, ci desfășoară activități asociate, destinate copiilor, chiar şi celor aparte, deoarece a fost şi este implicată în educaţia copiilor cu autism.

Emisiunea ”Dialoguri esențiale” aduce în fața telespectatorilor în fiecare săptămână, invitați de interes pentru comunitate, dispuși să se implice prin propriul exemplu și prin atitudine în viața celor din jur, iar Lucia Hen este un exemplu potrivit, datorită diverselor activităţi adresate în special copiilor, la care ea participă cu drag.

Telespectatorii care doresc să pună întrebări în direct invitatei noastre sau despre tema propusă discuţiei, pot trimite sms la numărul de telefon 0723276029 sau 0745903243

Menționăm că întrebările care vor include atac la persoană sau injurii nu vor fi anunțate public.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow