18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021

Joi, 21 iunie, este ultima zi de inscrieri in Tabara „Impreuna pentru tineri”, organizata de Asociatia Sansa 2010

Ultimele știri

 Asociația”ŞANSA 2010″ organizează cea de a patra ediție a Taberei „ÎMPREUNĂ  PENTRU  TINERI” : AVENTURA,  proiect realizat cu sprijinul Municipiului Paşcani, în colaborare cu cercetașii de la Centrul Local ”Crinii”, Pașcani.

Evenimentul se va desfășura anul acesta la Oglinzi, Neamț și vor putea participa doar 100 de copii cu vârsta între 10 și 19 ani.

Înscrierile sunt anunțate până la data de 21 iunie inclusiv, iar pentru că evoluăm de la an la an, suntem entuziaşti şi nu ducem lipsă de creativitate, îi  aşteptăm pe copiii cu o structură nouă, provocări şi surprize la fiecare pas, activități bazate pe experiență şi profesionalism…şi aşa cum i-am obişnuit deja: un preț imbatabil!
La doar 380 de lei pentru 5 zile şi 4 nopţi, (datorită sprijinului primit din partea Primăriei şi Consiliului Local al Municipiului Paşcani, în valoare de 13.000 lei), participanții vor avea parte de condiţii foarte bune de masă şi cazare(spaţii renovate recent), asistență medicală autorizată şi transport dus-întors gratuit.
Precizăm că programul taberei va include trasee montane către obiective turistice de interes, activităţi creative, ateliere artistice, facepainting, treasure hunt, aventură, paintball, tir cu arcul, petrecere, karaoke, seară de film, foc de tabără,  suveniruri personalizate…premii şi multe alte surprize.
Înscrierile online se fac aici:    https://goo.gl/forms/tZWXR5Q8Zk9xOo9m2
sau prin scanarea codului qr de pe materialele  noastre de promovare(afiş, flyer). Pentru finalizarea înscrierii, doritorii  trebuie să se prezinte la sediu Asociației  ”ŞANSA 2010”  din Pașcani, str. Ștefan cel Mare (la Primăria Veche), etajul 1,  începând cu data de 10 iunie 2018, pentru plata avansului sau a taxei de înscriere.

Programarea telefonică pentru  finalizarea înscrierii se poate face la nr. de telefon:
0726711366- Spiridon Emilian. Pentru mai multe detalii, pot fi urmrite paginile noastre de facebook ”Împreună pentru tineri” și ”ŞANSA 2010” .

Menționăm că Tabăra  ”Împreună pentru tineri”  este un proiect al Asociația ”ȘANSA 2010” din Pașcani, ce vizează dezvoltarea armonioasă a copiilor și tinerilor, prin forme și metode de educație nonformală, cât și prin încurajarea și cultivarea deprinderilor artistice.

Asociația ”ȘANSA 2010” , de la înființare până în prezent a realizat numeroase activități cu caracter social, educațional și comunitar în parteneriat cu instituții publice și private din municipiul Pașcani, având ca beneficiari direcți cetățeni ai municipiului, de toate vârstele.

Cu stimă,

Asociaţia ”ŞANSA 2010”

Spiridon Mihaela

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
20.1 °
17.3 °
71 %
1.2kmh
5 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
31 °
mie
33 °
joi
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI