More

  Mai sunt două săptămâni până la deschiderea Clubului Copiilor Pașcani. Înscrierile continuă

  Mai sunt circa doua saptamani pana cand Clubul Copiilor din municipiul Pascani isi va deschide portile. Pandemia de coronavirus nu impiedica activitatea institutiei publice, iar cei interesati de cursuri se pot inscrie in continuare online sau la sediul de pe strada Vasile Alecsandri.

  Oferta este generoasa, atat in domeniul artistic, cel tehnico- aplicativ sau sportiv. Sunt cercuri de informatica, coregrafie, muzica usoara si instrumentala, karting, pictura, tenis de masa si sah, chimie experimentala, floricultura, fotocineclub, canto clasic si popular.

  Activitatea incepe de la 1 octombrie fizic in salile de clasa deoarece institutia dispune de un spatiu generos care permite distantarea copiilor. Fiecare coordonator va stabili un program in asa fel incat, cursantii sa fie in siguranta.

  Directoarea clubului, Maria Vatamanu, a precizat ca unitatea este pregatita, conform noilor reguli, cu tot ce trebuie in contextul actual al pandemiei. Sunt facute circuite in interior, elevii intra pe usa din fata a cladirii si ies pe o alta din lateral, clasele sunt organizate cu mobilier distantat si au fost puse dozatoare cu senzori cu dezinfectant la intrare si iesire. O noutate ar fi faptul ca, parintii nu mai au voie sa intre in interior iar copiii vor fi preluati de la poarta clubului.

  Mentionam ca activitatile educative vor reincepe si in cele doua filiale ale Clubului Copiilor Pascani din Halaucesti si Ruginoasa.

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Se închide Grădinița cu Program Normal Deleni. Caz confirmat de coronavirus

  Peste 100 de prescolarii din cele cinci grupe de la Gradinita cu Program Normal din Deleni vor ramane acasa pentru urmatoarele 14 zile. Unitatea...

  FOTO: Volkswagen ars la Ruginoasa, din cauza unor scântei

  Un Volkswagen a ars, luni, în Ruginoasa, județul Iași, din cauza unor scântei. Incendiul a izbuncit la un Volkswagen Sharan în Ruginoasa. „Se efectuau lucrări de...

  Aplicația care îți arată cu precizie cât timp mai ai de trăit

  O nouă aplicație prezice speranța de viață, dar și care este riscul să faci un infarct sau un atac cerebral în următorii 10 ani. Aplicația,...