10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Mai putini salariati la PSA. Consilierii cer reducerea numarului de birocrati

Masuri de supravietuire pentru societatea de apa si canalizare din Pascani. Ramasa fara salariati si fara obiect de activitate dar si cu licenta suspendata administratia locala incearca resuscitarea ei pentru a furniza din nou servicii pascanenilor.

In sedinta de astazi consilierii s-au intrunit pentru aprobarea noii organigrame. Directorul societatii spune ca de acesta data vor fi mai putini salariati, doar 110 din 168 iar cheltuielile vor scadea cu aproape 30%.
In replica unii consilieri i-au cerut sa reduca si mai mult numarul salariatilor, mai ales din randul celor din birouri.
Altii au recomandat ca serviciile de citite sa fie preluate de regia de termoficare ca sa nu mai fie nevoie de noi salariati.
Si primarul i-a recomandat directorului sa nu angajeze prea multi oameni pentru ca nu va avea cu ce sa ii plateasca.
Acelasi sfat l-a dat si secretarul Mircea Zuzan, pana cand societatea va incepe sa furnizeze si sa incaseze din nou serviciile de apa si canalizare.
Mentionam ca in aceeasi sedinta a fost aprobata si redeventa pentru activitatea de epurare. Astfel operatorul iesean va avea de platit aproape 900.000 lei lei pe an societatii din Pascani pentru serviciile de epurare a apelor uzate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow