17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Mai mulți pășcăneni în „lupta” pentru premiul Oameni ai timpului

Mai mulți pășcăneni în „lupta” pentru premiul „Oameni ai timpului”. Printre ei se află afacerista Doina Ceplis, manager general al TeRox Prod Pașcani la categoria Antreprenoriat, muzeograful Simona Ionescu la categoria Memorie și istorie dar și jurnaliști, dintre care Cătălin Hopulele.

Categoriile Campaniei „Oameni ai timpului” sunt Literatură, Arte, Educație și cercetare, Societate civilă, Diplomație publică, Memorie și istorie, Jurnalism, Tinere valori și Sănătate.

Membrii Juriului Național vor analiza fiecare dosar de candidatură întocmit de către echipa „Oamenii Timpului” pe baza propunerilor sosite din partea publicului. Ținând cont de criteriile de selecție, lista finală va conține 50 de nominalizați, câte 5 pentru fiecare categorie supusă jurizării. Start vot se va da pe data de 10 noiembrie 2016. Gala extraordinară Oamenii Timpului va avea loc în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași, la data de 10 decembrie 2016.

Menționăm că Asociația Revistei TIMPUL (ART) organizează Campania de interes public național Oamenii Timpului, care se va încheia cu Gala Extraordinară de decernare a trofeelor Oamenii Timpului.  Zonă de acoperire a evenimentului este România, Republica Moldova, Cernăuți și Diaspora.

Scopul campaniei este cel de identificarea, promovarea și recunoașterea publică a personalităților și/sau organizațiilor din plan local, național și internațional care, pe parcursul ultimului an (octombrie 2015 – septembrie 2016) și-au dovedit excelența în zece domenii* ale vieții culturale și sociale, contribuind decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului public românesc, extins peste granițele țării, în spiritul valorilor specifice unei societăți democratice. Mai mult decât atât, aceste personalități pot determina identitatea culturală a României în spațiul european, ce promovează principiul „unității în diversitate”, din punct de vedere socio-cultural.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow