20.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022
Array

Mai mulţi liberali în conducerile şcolilor din Paşcani. Vezi lista reprezentanţilor

- Advertisement -

anton si varga
Bătaie în legislativul păşcănean pentru reprezentanţii în Consiliile de adminisitratie şi Comisiile de evaluare din şcoli. Asta după ce la inceputul anului şcolar unul dintre consilieri a cerut ca institutiile de învăţământ să fie depolitizate iar oamenii politici să nu mai facă parte din structurile de conducere.
În cadrul şedinţei de astăzi a fost stabilită repartizarea aleşilor locali în aceste comişi. Consilierul Marius Pintilie, preşedintele PNL Paşcani a atras atenţia că nu este respectată norma de reprezentare în raport cu rezultatele obţinute de în alegerile locale. Mai mult doi dintre consilierii PNL, Andrei Varga şi Vasile Anton nici măcar nu erau trecut pe listă.
În urma unui schimb de replici, problema a fost rezolvată. Doi dintre consilierii PSD au renunţat la a face parte din aceste structuri în favoarea liberalilor. Astfel Vasile Anton va face parte din Consiliul de Administratie de la Clubul Copiilor iar Andrei Varga din Comisia de Evaluare la Şcoala Generală Sodomeni.
Menţionăm că din Consiliile de Administratie de la şcoli, alături de profesori şi reprezentanţii Consiliului local mai fac parte şi reprezentanţii părinţilor şi elevilor.

Pr HCL Nominalizare Comisie Calitate Invatamant

Pr HCL Nominalizare CA Scoli

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow