More

  Mai mulţi bani pentru serviciile medicale din Paşcani

  Array

  Spitalul de urgenta PascaniVesti bune pentru Spitalul de Urgenta Pascani. Printr-un ordin al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate cea mai importanta unitate medicala din Pascani va primi bani mai multi.

  Mai exact, este vorba despre semnarea unui nou contract intre spital si CAS, prin care se va obtine finantare in functie de indicele de complexitate al cazurilor inregistrat in anul 2012 si nu dupa cel din 2011, care era mai mic.

  Pana la aparatia ordinului 1857 din data de 30 aprilie, unitatea medicala primea aproximativ aceeasi bani ca acum doi ani, deoarece se mergea pe ICM-ul din 2011 care era de 0,8738. Deoarece, in anul trecut, personalul medical a ingrijit bolnavi mult mai gravi cifra care se calculeaza in functie de complexitatea cazului a crescut la 0,9317.

  Astfel, diferenta in bani dintre cele doua cifre este de aproximativ 500 de milioane de lei vechi, suma pe care spitalul o va primi in plus, lunar, de la Casa.

  Prin urmare, saptamana viitoare, conducerea Spitalului de Urgenta se va prezenta la o noua runda de negocieri cu Casa de Asigurari si Sanatate, urmand sa fie semnat un nou contract.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet