22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Mai mulţi bani pentru persoanele cu handicap grav din Mirosloveşti

Vesti bune pentru persoanele cu handicap grav din comuna Miroslovesti. Legislativul local a votat in ultima sedinta de Consiliu majorarea indemnizatiilor primite de acestia, cu 25 de procente. Cresterea se datoreaza unei ordonante de urgenta data de Guvern in urma cu cativa ani, iar banii vor fi dati retroactiv.

Persoanele cu handicap grav din comuna Miroslovesti ar putea primi o indemnizatie mai mare, incepand de lunile viitoare. Alesii locali au votat in sedinta de marti, un proiect de hotarare privind cresterea platilor cu 25 %. Marirea are loc datorita unei legi date de Guvern in urma cu cativa ani, dar care nu a fost pusa inca in aplicare.

Astfel, beneficiarii ar urma sa primeasca o diferenta de bani incepand cu luna decembrie 2015 si pana in prezent. Sumele vor fi suportate de la bugetul local iar in total cumuleaza circa 30.000 de lei. Fiecare persoana grav bolnava ar putea sa primeasca in jur de 1.000 de lei, potrivit celor spuse de edilul comunei.

Mentionam ca in comuna Miroslovesti sunt aproximativ 35 de persoane cu handicap grav, ce primesc lunar o indemnizatie de pana la 1.000 de lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow