4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Mai multi bani la bugetul Pascaniului. Cum vor fi impartiti

Administratia locala din Pascani se pregateste pentru o noua rectificare bugetara. De acesta data va fi una pe plus, dupa ce in primele sase luni ale anului incasarile au fost mai mari cu 100.000 lei fata de cele prognozate. Discutiile pe aceasta tema ar urma sa aiba loc in viitoarea sedinta a Consiliului Local iar banii sa fie impartiti in functie de problemele urgente care trebuie rezolvate. Tot atunci ar urma sa fie reasezate o serie de cheltuieli .
Situatia financiara a Primariei Pascani a fost subiect de discutie si in ultima sedinta a legislativului local odata cu prezentareaa executiei bugetare pentru anul trecut. Din evidentele contabile reiese ca administratia locala a incheiat anul trecut cu un excedent de 4,6 mil de lei.
Unii consilieri au inteles ca plusul bugetar de anul trecut se datoreaza incasarilor mai mari si au cerut ca banii sa fie impartiti pentru o serie de investitii.
Executivul, insa, a aratat ca este vorba despre o parte din finantarea primita pentru Planul de Dezvoltare al Zonei Vale. Banii nu pot fi cheltuiti in alta parte iar lucrarile trebuie finalizate in acest an.
Mentionam bugetul local din acest an este mai mic cu peste 400.000 lei la capitoul venituri. Asta deoarece sumele repartizate din bugetul de stat si de la Consiliul Judetean au fost diminuate.

FotoȘ Gica Zanet, administrator public la Primaria Pascani

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow