23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022
Array

Mai multe taxiuri pe străzile Pascaniului. Nici un cuvânt despre activităţile ilegale

 

Veşti bune pentru şoferii care vor să facă taximetrie. Consilierii păşcăneni au suplimentat numărul de autorizaţii de taxi de la 104 la 115. Asta după zeci de minute de dezbateri pe marginea acestui subiect. Decizia a fost luată astăzi în cadrul şedinţei Consiliului Local, la cererea unor unor întreprinzători. Primăria a precizat că în momentul de faţă sunt 99 de autorizaţii valabile şi 5 suspendate dar a mai cerut încă 20 pentru rezolvarea tuturor cererilor.
Pentru susţinerea proiectului a fost făcut şi un studiu de specialitate, spune primarul. El a propus ca o parte din taxiuri să staţioneze şi în suburbii.

În replică consilierul Ioan Danu a precizat că numărul autorizaţiilor de taxi ar trebui să fie mai mic din cauza numarului mare de maşini din oraş.
Un alt consilier local a atras atenţia că circulaţia rutieră este blocată mai ales în centrul Pascaniului din cauza maşinilor pentru taxi care nu staţionează doar în parcările special amenajate.
În acelaşi context un alt ales local a solicitat desfiinţarea staţiei de taxi de lângă Spitalul de urgent ape motiv că încurca activitatea institutiei.
Până la urma consilierii au votat pentru suplimentare a numarului de taxiuri până la 115, la Paşcani, fără nici un cuvânt despre activităţile ilegale desfăşurate de şoferii neautorizaţi, mai ales din Zona Vale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow