More

  Mai multe taxiuri pe străzile Pascaniului. Nici un cuvânt despre activităţile ilegale

  Array

   

  Veşti bune pentru şoferii care vor să facă taximetrie. Consilierii păşcăneni au suplimentat numărul de autorizaţii de taxi de la 104 la 115. Asta după zeci de minute de dezbateri pe marginea acestui subiect. Decizia a fost luată astăzi în cadrul şedinţei Consiliului Local, la cererea unor unor întreprinzători. Primăria a precizat că în momentul de faţă sunt 99 de autorizaţii valabile şi 5 suspendate dar a mai cerut încă 20 pentru rezolvarea tuturor cererilor.
  Pentru susţinerea proiectului a fost făcut şi un studiu de specialitate, spune primarul. El a propus ca o parte din taxiuri să staţioneze şi în suburbii.

  În replică consilierul Ioan Danu a precizat că numărul autorizaţiilor de taxi ar trebui să fie mai mic din cauza numarului mare de maşini din oraş.
  Un alt consilier local a atras atenţia că circulaţia rutieră este blocată mai ales în centrul Pascaniului din cauza maşinilor pentru taxi care nu staţionează doar în parcările special amenajate.
  În acelaşi context un alt ales local a solicitat desfiinţarea staţiei de taxi de lângă Spitalul de urgent ape motiv că încurca activitatea institutiei.
  Până la urma consilierii au votat pentru suplimentare a numarului de taxiuri până la 115, la Paşcani, fără nici un cuvânt despre activităţile ilegale desfăşurate de şoferii neautorizaţi, mai ales din Zona Vale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Lyridele ating punctul maxim în următoarele nopţi. Cum poţi observa ploaia de stele căzătoare

  La sfârșitul lunii aprilie ne pregătim pentru un spectaculos fenomen astronomic, vizibil şi în România. Lyridele, ploaia de stele căzătoare, va putea fi observată cel mai bine în nopţile din perioada 22-24 aprilie 2021. Stelelele căzătoare sunt vizibile cu ochiul liber şi nu sunt necesare instrumente special concepute. //

  Euro, la al doilea maxim istoric din această săptămână

  Euro a atins marți un nou maxim istoric, la 4,9279 lei, după valoarea atinsă luni, de 4,9261 lei. Față de cursul de luni, euro a crescut cu 0,04%. //

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet