19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Mai multe puncte de colectare a gunoiului în Paşcani

pubele

Locuitorii din mai multe zone ale Pascaniului sunt „sufocati” de mizeria revarsata din containerele de gunoi care nu au fost golite la timp de angajatii firmei de salubrizare. Astfel de situatii pot fi observate cu usurinta in zona blocului Moldovei, Vatra sau in zona vale, intre blocuri, la garsoniere. Pe langa containerele pline la refuz, mormane de gunoaie se cladesc deja alaturi, pe jos, alcatuind o imagine dezolanta.

Pe langa toate acestea, in zona misuna si haite de caini vagabonzi, care, in cautarea mancarii, sfasie sacii menajeri si imprastie continutul acestora peste tot. Si cautatorii de peturi fac o mizerie de nedescris. Mai mult, in unele zone, cele 4 – 5 containare stau la dispozitia a zeci de blocuri.

Autoritatile locale din Pascani s-au gandit la o modalitate ingenioasa de a-i descuraja pe oamenii strazii sa mai controbaie prin gunoaie. In perioada imediat urmatoare, conform spuselor viceprimarului Vasile Axinte, vor fi identificate si se vor infiinta mai multe puncte de colectare a deseurilor. Mai mult, se vor face platforme de beton care vor fi imprejmuite cu gard de sarma pentru a evita sa fie imprastiat gunoiul.

De asemenea vor fi mai multe pubele amplasate si pe trotuarele si aleile din oras pentru a evita ca cetatenii sa mai arunce mizeria pe jos. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow