17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Mai multe dulciuri pentru copii din Mirosloveşti, de Crăciun

Copii din comuna Miroslovesti vor primi în acest an mai multe dulciuri de Crăciun. Subiectul a fost discutat în şedinţa consiliului local de săptămâna trecută, când administraţia locală a aprobat valoarea pachetului ce va fi oferit elevilor la serbarea pomului.

Moş Crăciun va poposi şi în acest an la Mirosloveşti. Peste 400 elevi din şcolile şi grădiniţele din comună vor primi pachete cu dulciuri din partea administraţiei locale cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Proiectul a fost aprobat în şedinţa ordinară a consiliului local de joi, 8 decembrie.

În cadrul discuţiilor pe marginea acestui proiect, edilul local Constantin Cojocaru a prezentat şi numărul elevilor de la fiecare unitate de învăţământ care vor primi pachete de Crăciun. Este vorba despre 412 copii: 150 din Mirosloveşti, 121 din satul Soci şi 141 din Verşeni. De asemenea, şi cele 47 cadre didactice şi personal auxiliar vor primi fiecare câte un pachet din partea administraţiei locale cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Viceprimarul comunei, Liviu Matei a completat că în acest an se doreşte ca numărul produselor să fie mai mare, de aceea şi valoare pachetelor va creşte cu câţiva lei. Este vorba despre 14 produse, faţă de 9 câte au fost în anii trecuţi în fiecare pachet, iar valoarea estimată va fi cuprinsă între 11 – 14 lei.

Menţionăm că în cadrul aceleaşi şedinţe a fost aprobată suma de 8.000 lei pentru organizarea Festivalului de datini şi obiceiuri. Evenimentul este programat pentru data de 31 decembrie de la ora 10.00 în faţa Primăriei din Mirosloveşti.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow