16 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

Mai multe cursuri la Centrul de Excelență Pașcani

- Advertisement -

Mai multe cursuri la Centrul de Excelenta Pascani

Invitatie la performanta in educatie atat pentru elevi cat si profesori. Centrul de Execelenta Iasi intentioneaza sa isi diversifice activitatile de pregatire la Pascani si pentru elevii de gimnaziu si liceu. Deocamdata Inspetoratul Scolar Iasi a aprobat infiintarea grupelor iar de saptamana viitoare incep inscrierile si preselectiile, apoi testele initiale. Toate vor avea loc la sediul deschis in cladirea fostei scoli din cartierul Fantanele.

Cererile de inscriere pot fi depuse pana pe 2 decembrie coordonatorilor de disciplina urmand ca pentru toate disciplinele, cursurile sa inceapa in perioada 3-6 decembrie. Vor fi organizate cursuri de pregatire la matematica clasele III, IV si de la V – VIII, la limba si literatura romana pentru clasele a VII si a IX, istorie clasa a XII-a, chimie clasa a IX-a, informatica a IX si a X-a si la fizica pentru a VII si a VIII-a.

Inspectoratul Scolar Iasi face apel si la profesori sa se inscrie in program pentru a-i ajuta pe elevi sa faca performanta.  Mentionam ca in toamna acestui an Centrul de Excelenta Pascani au deschise cursuri de pregatire la matematica pentru clasele a III-a si a IV-a.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow