24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Mai multe case de pe Unirii au fost luate cu asalt de mascați și polițiști

Mai multe case de pe Unirii au fost luate cu asalt de mascați și polițiști

Mai multe case de pe Unirii au fost luate cu asalt de mascați și polițiști. Acești au efectuat 8 percheziţii domiciliare, într-un dosar penal privind comiterea de infracţiuni de furturi din locuinţe, cu valoare de 18 mii lei. Cinci persoane au fost reţinute iar cercetările continuă, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

Zeci de mascați și polițiști au luat cu asalt câteva locuințe acolo unde se ascundeau autorii mai multor furturi comise în lunile decembrie 2016 – ianuarie 2017 la gospodării din Pașcani. Cei vizați ar fi sustras mai multe bunuri de valoare.

Mai exact, 5 tineri, cu vârste de până în 28 ani, ar fi sustras din locuinţe şi o casă în construcţie situate pe raza mun. Paşcani, bunuri precum: scule electrice, o motopompă, două combine audio, un televizor, un cojoc, covoare, o cabină de duş, o chiuvetă, 3 uşi de interior, obiecte de mobilier, etc.

Cei vizați au fost Racovia Bradu, Iulia Cășuneanu, Ionuț Buzatu, Simplon Bradu, Constantin Ispir, Florin Stănescu, Marian Catinca și Ionel Căpraru, ultimii cinci reținuți și prezentați procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani, urmând să fie dispusă propunere de arestare care ajunge pe masa judecătorilor.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au recuperat aproape în totalitate bunurile furate de la cele patru familii domiciliate în Municipiu.

Mai exact, prejudiciul total, în valoare de aproximativ 18.000 lei, a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 75 %.

Perechizițiile au avut loc în cursul dimineții de miercuri, 8 februarie.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow