More

  Mai multe autorizații nominale pentru taxiuri, la Deleni

  Array

  Aleşii locali din Deleni caută variante pentru a combate mafia transportului în regim de taxi. În ultima şedinţa consilierii locali au aprobat suplimentarea taxiurilor în comună însă cu anumite reguli: licenţa de transport să fie atât pentru maşină cât şi pe numele conducătorului auto.

  Mai multe autorizaţii de transport în regim de Taxi, însă nominale atât pe autoturism cât şi pe numele şoferului la Deleni. Aleşii locali au decis să suplimenteze numărul licenţelor eliberate cu încă opt. Anunţul a fost făcut în şedinţa consiliului local din această săptămână.

  Reprezentanţii Primăriei spun că s-a luat decizia de suplimentare a locurilor pentru taxiuri ca urmare a cererilor tot mai multe depuse la sediul administraţiei locale pentru autorizaţie de transport în regim Taxi. Aceştia au adăugat că numărul autoturismelor  se încadrează în limitele legale şi au propus încă 8 locuri, de la 25 autoturisme la 33.

  Tarifele de transport vor rămâne însă aceleaşi aprobate în 2012: pe perioada zilei se va percepe 1,7 lei/zi, iar ora de staţionare 17 lei. Noaptea vor şi mai mari cu 20 bani la km respectiv 2 lei în plus pentru o oră de aşteptare.

  Legea spune că, pentru un anumit număr de locuitori, trebuie să existe un anumit număr de taxiuri astfel încât aglomerarea maşinilor să nu devină o problema socială. În prezent comuna Deleni are 10.506 locuitori.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI